Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob říj 05, 2024 3:20 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1977 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 132  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř čer 13, 2012 3:29 pm 
Offline

Registrován: stř kvě 16, 2012 2:55 pm
Příspěvky: 4
Viac ako rok sa pokúšam dostať sa zo svinstva zvaného kondylomy, ktoré vyvoláva HPV. Kto nezažil - neuverí. Napchal som do seba všetko možné, od farmaceutických liekov "podporujúcich imunitu", až po potravinové doplnky až z USA ( beta glukan, colostrum, hliva ustricovitá, remasan, čaj smilax, zelen, zinok, Céčko, a to na gramy denne. Za rok cca 600€. Medzi tým samozrejme asi 10 x mrazenie na kožnom a vyšetrenia na imunologií. Pred posledným mrazením to bola len hliva, remasan a smilax. Po poslednom mrazení, t.j. zač. apríla, som začal s mms1 a neskôr aj s mms2, a do konca mája, t.j. skoro 2 mesiace po kondylomoch ani stopy. Od začiatku mája som doplnil aj kúru zapperom, kedže bol už dopredu objednaný. Žiadne nevolnosti som nepostrehol. Ale posledný týždeň pozorujem, že kondylomy su naspäť, dokonca v celkom rýchlom tempe, čiže "super". Chcem tým povedať len tolko, že nechápem, čím som tu moju imunitu mohol pokašlať, ked zapperom kombinujem programy na papillomavirus, podpora imunity, lymfatický systém a ostatné. Pri mms beriem mms1 každú hodinu 3-5 kvapiek a 1x mms2 každe 2 hodiny po dobu 10 hodín. Má niekto z Vás pozítívne skusenosti pri podobnej liečbe s mms? Môžu proteinové prípravky nabudiť vírus k oživeniu? Ďakujem za všetky odpovede.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: mms
PříspěvekNapsal: stř čer 13, 2012 11:23 pm 
Offline

Registrován: pát kvě 11, 2012 8:40 pm
Příspěvky: 2
zdravim vas vsetkych...........neda mi newyjadrit sa k skusenosti s mms..........nie som zastanca ani odporca tohto/lieku/..........ale..............podla mojich skusenosti s mms.....si myslim ,,ze nie je pre kazdeho nakolko kazdy clovek je wynimocny a individualny jedinec.takze aby som sa dostala k swojej skusenosti .mms som brala necele dwa tyzdne.............max 5 dawok za den.zacinala som dwoma kwapkami .potom 3 ,4,5.........neprijemne na mna posobilaa zapcha.........cakala som ze budem mat reakcie ako vacsina uziwatelov ,teda daka hnacka ....nakoniec som musela to wyhnat podwoch dnoch klystirom.bola som rozcarovana tak som dala prestavku na wikend.....potom som zacala brat po 3kvapky kazde asi dwe hodiny...........nastala zvlastna reakcia .......bolo mi tazko ,pri pomysleni na jedlo mi bolo este horsie......porovnala by som tento stav otrave alkoholom........znova zapcha,,zle mi bolo este treti den..............naprawila som si to znowa stawami a melonmi........podotykam ze pri mojej vahe 43kg a vyske 153cm,moja strawa je o.k myslim som wegan a pri mms som este wiac zaradila do jedalnicka ovocne stawy.........pri vyhanani demonow z mms som pouzivala urinowe klystiry,pretoze ma neskutocne znova zapieklo.........netrpim ziadnou zavaznou chorobou chcela som z tela vyhnat kwasinky nakolko mi gynekolog nasiel malu cystu na vajecniku a mam pocit ze kvasinkove zapaly plynu prawe z nej..........zial nepodarilo sa \":roll:\" este jedna negativna skusenost so zubami.....zuby som cistila podla predpisu ......jedine co mi zostalo pocisteni za 2tyzdne su biele flaky na zuboch............takze moj zawer je...........prajem wsetkym ktorym to zabera dalsie prijemne chwile smms a wela dalsich uspechov pri lieceni............zawer pre mna.....vyskusala som...................nestotoznila som sa .............ostawam na stawach ovoci zelenine orieskoch klystiroch..................wela zdrawia wsetkym..........poroku zacinam znowu s urinoterapiou.........je mi blizsia \":)\"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: mms
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2012 1:45 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 13, 2010 3:12 pm
Příspěvky: 134
[quote="miranda323":1hurnocb]zdravim vas vsetkych...........neda mi newyjadrit sa k skusenosti s mms..........nie som zastanca ani odporca tohto/lieku/..........ale..............podla mojich skusenosti s mms.....si myslim ,,ze nie je pre kazdeho nakolko kazdy clovek je wynimocny a individualny jedinec.takze aby som sa dostala k swojej skusenosti .mms som brala necele dwa tyzdne.............max 5 dawok za den.zacinala som dwoma kwapkami .potom 3 ,4,5.........neprijemne na mna posobilaa zapcha.........cakala som ze budem mat reakcie ako vacsina uziwatelov ,teda daka hnacka ....nakoniec som musela to wyhnat podwoch dnoch klystirom.bola som rozcarovana tak som dala prestavku na wikend.....potom som zacala brat po 3kvapky kazde asi dwe hodiny...........nastala zvlastna reakcia .......bolo mi tazko ,pri pomysleni na jedlo mi bolo este horsie......porovnala by som tento stav otrave alkoholom........znova zapcha,,zle mi bolo este treti den..............naprawila som si to znowa stawami a melonmi........podotykam ze pri mojej vahe 43kg a vyske 153cm,moja strawa je o.k myslim som wegan a pri mms som este wiac zaradila do jedalnicka ovocne stawy.........pri vyhanani demonow z mms som pouzivala urinowe klystiry,pretoze ma neskutocne znova zapieklo.........netrpim ziadnou zavaznou chorobou chcela som z tela vyhnat kwasinky nakolko mi gynekolog nasiel malu cystu na vajecniku a mam pocit ze kvasinkove zapaly plynu prawe z nej..........zial nepodarilo sa \":roll:\" este jedna negativna skusenost so zubami.....zuby som cistila podla predpisu ......jedine co mi zostalo pocisteni za 2tyzdne su biele flaky na zuboch............takze moj zawer je...........prajem wsetkym ktorym to zabera dalsie prijemne chwile smms a wela dalsich uspechov pri lieceni............zawer pre mna.....vyskusala som...................nestotoznila som sa .............ostawam na stawach ovoci zelenine orieskoch klystiroch..................wela zdrawia wsetkym..........poroku zacinam znowu s urinoterapiou.........je mi blizsia \":)\"[/quote:1hurnocb]
Ahoj miranda,
inak tu

_________________
We`re not in Wonderland anymore, Alice


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2012 7:31 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28377
Bydliště: Poděbrady
miranda323 píše:
dobry den stala sa mi neprijemna wec s mmskami
zacala som brat 3kvapkuy na nahodu ci mi nebude zle
ale nic sa nedialo.......tak som na druhy den zacala so styrmi nic sa nedialo az na..........dostala som zapchu..dwa dni nic....nedostala som do seba ani klystir....tak som si na wecer dala 5 a stale nic akurat som bola cula.........na treti den wecer vysiel zo mna kamen.....ale citim ze som este plna........preco mam zapchu..........pred mmskowou kurou som sa snazila zit na 80percent vitarianstwo denne urinowe klystiry.......................priprawa intenzivna 4tyyzdne.....pred priprawou som boa uz dlhe roky wegetarianka az veganka...........denne pijem stawy.........vyhybam sa chlebu muke sladkostiam........ph mocu som si posledne tri dni merala v rozmedzi 7.....aj rano.......okolo obeda odchylky......mnej ako 7........dakujem..................takze otazka preco mam zapchu?

Patrně rozhození laktobacilů ve střevě, vyzkoušejte je dodat ve větším objemu a uvidíte.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2012 7:39 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28377
Bydliště: Poděbrady
Martin.K. píše:
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na pár věcí, jedu teď kůru MMS I (CDS) a MMS II, zatím jsem na 45 kapkách CDS a třech tobolkách MMS II denně, dávku CDS pořád navyšuji a dávky MMS II chci zatím ponechat. Koncentrace CDS - nemám testovací proužky na koncentraci chloroxidu, CDS vyrábím tak, že aktivuji 200 kapek MMS I a nechám chloroxid probublávat (mám akvaristické vzduchovadlo) do 1 litru vody - mám pouze 1 láhev a z tého láhve odvádím přebytečný chloroxid hadičkou z okna ven. Dávkuji si CDS tak, že mám 200 kapek na 1 litr a z tohoto si spočítám denní dávky, když chci 50 kapek, vezmu si 1/4 objemu, tedy 0,25 litru CDSka). Probublávám cca. 40 minut, voda v láhvi je dost žlutá (klasické zbarvení MMS I), ale i po 40-ti minutách, když se mě zdá, že by mohl být roztok hotový - vypnu vzduchovadlo a uzavřu láhev s CDSkem, tak je aktivační sklenici (v té, kde jsem naaktivoval MMS I) stále dost chloroxidu - když jí otevřu, je to dost cítit a směs chloritanu a HCL je stále žlutohnědé barvy.
Zkoušel jsem tedy naaktivovat "pouhých" 30 kapek MMS I a nechal jsem je probublávat do 1 litru vody a asi po 20-ti minutách byla směs chloritanu a HCL čiré, průhledné barvy. Z tohoto usuzuji, že tam již nebylo co reagovat a chloroxid byl již kompletně probublán do nádoby s vodou. Zdá se mě ale poněkud nepraktické (časově náročné) nechat probublávat např. 300 kakek po dobu 200 minut a kontrolovat konec procesu na základě barvy směsi chloritanu a HCL - když bude čirá, je proces u konce.
Dotazy:
1. Jak to prosím děláte Vy? Je tento můj popsaný způsob správný?
2. Jaké koncentrace CDS děláte Vy a jaký čas necháváte probublávat chloroxid do láhve s vodou?
3. Mám si s tím vůbec lámat hlavu? (nestačilo by si naaktivovat třeba 1 000 kapek do 1 litru a toto dávkovat, postupně pomalu denně navyšovat a sledovat reakce těla)
4. Je vhodné při kůře s MMS pomáhat tělu godzillou? (pouštím si denně cca. 15 minut 12 V do nožních elektrod - na chodidlech, toto aplikuju v práci, doma mě k večeru moc času na detoxikační vaničku nezbývá)
Velice Vám všem děkuju za odpovědi ne tyto otázky
S pozdravem
Martin

1)Dvě skleněné lahve s gumovým špuntem, kousek hadičky a vzduchovací kamínek do akvária, smíchat chemikálie a nechat bublat, přičemž dost často přilévám vařící vodu pod tu lahev v které reakce probíhá. Je dobré s ní ke konci procesu pohybovat, což reakci také urychlí a cca za 20-30 minut je hotovo.
2)Dosaženou koncentraci neměřím, ale vyrábím stále stejnou, což mě zajistí možnost dávku kontrolovat.
3)Stačilo, ale ta dávka je zbytečně vysoká, já dělám do 0,5 l 100 kapek.
4)Určitě ano, to se vhodně doplňuje.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2012 8:07 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28377
Bydliště: Poděbrady
jahoda píše:
Dobry den, dekuji za odpovedi...beru MMS2 (Chlor Sok)
uz 65 dni zcela pravidelne 6x vel.0kapsle/kazdy Den (tj. 6 kapsli za den kazde 2hodiny (napr. ve 12-2-4-6-8-10) a kazdou zapijim 0,5l vody- nejdriv prevarene, ted po Vasich odpovedich- bylinkovymi caji (Zlatobyl, Trezalka, Repik, Rebricek na stridacku)- ale zatim nevidim viditelne zlepseni...mozna jen krom toho, ze mi vetsinou staci jen 6HODIN SPANKU, ale to muze byt i letem...tezko rict.
Ruzovka nejdriv trochu vypadala, ze mizi, no mozna to bylo spis psychicke (tezko pupinky pocitat:)- pokud je RUZOVKA zpusobena parazitem-DEMODEXEM- ten ma zivotnost-kratky 60dni, dlouhy90-120dni a reprodukci kazdych 15dni, ale mozna ji zpusobuje bakterie ci imunita...tot research, tak jsem chtela videt, zda to neco udela aspon za tech 60dni, ale bohuzel...docetla jsem se, ze MMS2 by melo byt silnejsi nez MMS1,
ale ani
CYSTYv prsou- nezhoubne do 0,5cm-se vubec nemeni...ani nezmizely...zabira na ne MMS1??? Uz se jich nekdo zbavil?
Jeste jsem to brala kv.herpesu, proto jsem se rozhodla pro MMS2- ale testy na nej mi asi tady nikdo neudela- neni to Emergency hospitalizace pro necesky...
Mohl by mi nekdo poradit, zda mam pokracovat s MMS2 alespon tech 120dni, nebo jak dlouho vlastne clovek muze brat tech 6tablet denne? Na GenesisII to jeden chlapek bral 76dni 6xD na HIV bez testu, ale psal, ze se citi skvele a bude brat uz jen 2tablety udrzovaci davky- bal se pry prestat...Zadny jiny odkaz o tak dlouhem brani jsem nenasla...tak snad nekdo z Vas vi, co jste byli na prednaskach..?
3litry+ denne muze mozna zbytecne pretezovat ledviny...(mene vody nez 0,5l na zapiti vyvolavalo velice neprijemnou plynatost a tlaky, nebo neni mozne, ze preci jen byline caje (nepiji zeleny caj-ten se pry nesmi stejne jako kava- tu jsem ted jedinkrat rano vypila 4hodiny pred prvni davkou MMS2 a jeste po asi 3davce MMS2 mne divne tlacila nejspis mocova trubice v podbrisku- nevite, co to mohlo byt- pak to zmizelo- jeste nikdy jsem to nezazila...tak asi nejaka reakce na me kafe s medem a cukrem...???nebo pozitivni reakce a kafe pomohlo odchodu neceho- obycejne bolest pri kamenech apod...?) likviduje MMS2, kdyz mne bricho netlaci z plynu tak jako to bylo caste s prevarenou vodou, kterou jsem po 50dnech nemohla ani citit a vyvolavala mi tlak az v hrdle...ale asi ta plynatost znamena i jak rikate odumirani patogenu, ale urcite jsou pocity prijemnejsi, kdyz se to zapiji tim pullitrem))?
Jedine obavy mam z tech clanku upramene, ze se MMS2 kumuluje v tele- ja cetla, ze to zmizi za 2hodiny- proto se to taky musi brat kazde 2hodiny!??? ze to vycerpa HCl- ja mam chut k jidlu stale, uz mi to ani nedela tlak v zaludku, po bylinnem caji je to skoro jako nic- po zapiti prevarenou vodou to zpusobovalo vetsi plynatost a tlak az v hrdle- ale jinak jsem od 1niho dne nemela zadne problemy- ani jeden prujem ci zvraceni.
Mozna me probelmy jsou autoimunitni a ne paraziticke- proto to mozna nezabira? Vas nazor/zkusenosti?

Nejmene 1x tydne si delam koupel z 1lzicky na vanu (1lzice mne vysusila moc kuzi-zada doslova praskala ve svech), ale i to mne dost vysusuje (jsem v tom tak 1-2h- je to osvezujici narozdil od normalni koupele), nekdy se mi udela az ekzem/vyrazka...ale zase zmizi. Nikdy v tom nemachat vlasy- zcela je to vylouhuje- mate pravdu-je to louh:) max. smocit ci polit...

Postrehy: prvnich 20min po zapiti je dobre bud lezet na zadech nebo na levem boku (ne pravem)- pokud jsou neprijemne pocity plnosti apod nebo stat, chodit- nikdy NECVICTE, HL.NEPREDKLANEJTE SE, nebehat- nehybat s zaludkem, nestlacovat apod.- vyvola to pocit zvraceni (zapit vodou a ok, ale dost neprijemny).
Nemit plny zaludek...snazit se jist priblizne hodinu pred a po zapiti. Radeji ne na lacno, aby se to pry nedostalo do strev- aspon jablko 15min pred.

Netusim zda reaguje MMS2 take, jako MMS1 s kys. ASKORBOVOU E300 tusim- a zda vadi chleb a pecivo do kterych je v CR pridavana, zda vadi dalsi antioxidanty napr. ve vinnem octe, rozinkach, majolce EDTA?
a co Kys. Citronova v potravinach?

Ctu zazracna vyleceni HIV do 5ti tydnu apod., jake zkusenosti s tim mate Vy?
A bere uz nekdo tu 1 kapsli- udrzovaci kazdy den po zbytek zivota??? Pomaha to?

Asi bych mela aspon zvnejsku potirat -jak casto??? Rosacea-RUZOVKU- na obliceji aktivovanym MMS1 (i kdyz pak neuvidim, zda se lecim zevnitr...zvlaste kdyz to nejspis zvrchu na vselijake vyrazky pry pomaha, nevraci se ?...)??? Mohl by mi nekdo poslat kontakt na nekoho, kdo prodava MMS1 v Praze a za kolik- kolik se ho tak kupuje na rok- koupele, spray, zuby zkusenosti????

Pomohl by mi presny pocet dni na ktere mohu zarucene kapsle naplnit dopredu a nevysusi se- par dni je tezke vycislit...

Predem dik za Vase zkusenosti
a zvlaste jak byste mi doporucil dal postupovat, zda vydrzet a brat dal 6xd (to je max.davka doporucena Jim Humble-m)kv. gen.herpesu,
pridat aspon zevne aktiv.MMS1 na rosacea-vnitrne se mi do toho moc nechce...a jak na ty cysty...?
Selen a jod na stitnou vyzkousim-?gramy, davkovani- mam hypothyroidni- snizenou funkci trosku ne na letrox- jen zvysena tvorba hormonu-mockrat diky.

Na toto se reagovat vůbec nedá, nemohu každému sólo psát knihu, pokuste se vždy stručně a jasně zeptat na jednu věc a ne splétat neuvěřitelné kombinace všeho možného dohromady. Uvědomte si, že s největší pravděpodobností řešíte plísně, nebo parazity, čili pokud nezabírá jedno, vyzkoušejte druhé, tedy trojčátko, nebo antihelmintika.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2012 8:09 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28377
Bydliště: Poděbrady
Leon píše:
Zdravím,
uvažuju o vyzkoušení MMS. Ovšem jedna paní, která dělá diagnostiku krve přes temné pole mikroskopu tvrdí, že užívání MMS vytváří v krvi agregace, které jsou velmi nebezpečné. Jaký na to máte názor?

Krev likviduje až opravdu velice vysoká koncentrace a je otázkou, zda je možné takové koncentrace normálně docílit.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2012 8:11 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28377
Bydliště: Poděbrady
boro píše:
Prajem dobrý večer, môže mi niekto vysvetliť, prečo nie je dobré kombinovať zapper a mms kúru. Ďakujem za odpovede.

Tak člen Martin.K. vám odpovídá správně, patrně by vám vlivem úhynu šmejdů bylo dost zle, ale jinak není problém tyto dva postupy kombinovat.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2012 8:16 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28377
Bydliště: Poděbrady
boro píše:
Viac ako rok sa pokúšam dostať sa zo svinstva zvaného kondylomy, ktoré vyvoláva HPV. Kto nezažil - neuverí. Napchal som do seba všetko možné, od farmaceutických liekov "podporujúcich imunitu", až po potravinové doplnky až z USA ( beta glukan, colostrum, hliva ustricovitá, remasan, čaj smilax, zelen, zinok, Céčko, a to na gramy denne. Za rok cca 600€. Medzi tým samozrejme asi 10 x mrazenie na kožnom a vyšetrenia na imunologií. Pred posledným mrazením to bola len hliva, remasan a smilax. Po poslednom mrazení, t.j. zač. apríla, som začal s mms1 a neskôr aj s mms2, a do konca mája, t.j. skoro 2 mesiace po kondylomoch ani stopy. Od začiatku mája som doplnil aj kúru zapperom, kedže bol už dopredu objednaný. Žiadne nevolnosti som nepostrehol. Ale posledný týždeň pozorujem, že kondylomy su naspäť, dokonca v celkom rýchlom tempe, čiže "super". Chcem tým povedať len tolko, že nechápem, čím som tu moju imunitu mohol pokašlať, ked zapperom kombinujem programy na papillomavirus, podpora imunity, lymfatický systém a ostatné. Pri mms beriem mms1 každú hodinu 3-5 kvapiek a 1x mms2 každe 2 hodiny po dobu 10 hodín. Má niekto z Vás pozítívne skusenosti pri podobnej liečbe s mms? Môžu proteinové prípravky nabudiť vírus k oživeniu? Ďakujem za všetky odpovede.

Tak jakékoliv umělé pseudopotraviny mu dávají sílu, protože ničí imunitní systém a MMS je sice dobré, nicméně vlastní imunitu neřeší, čili podpořit vlastní imunitu a přímo na ty kondylomata bych vyzkoušel potírání lugolovým roztokem, jód zabírá na mnoho věcí a zde by mohl také zabrat.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát čer 15, 2012 1:41 pm 
Offline

Registrován: úte led 04, 2011 7:06 am
Příspěvky: 7
boro píše:
Viac ako rok sa pokúšam dostať sa zo svinstva zvaného kondylomy, ktoré vyvoláva HPV. Kto nezažil - neuverí. Napchal som do seba všetko možné, od farmaceutických liekov "podporujúcich imunitu", až po potravinové doplnky až z USA ( beta glukan, colostrum, hliva ustricovitá, remasan, čaj smilax, zelen, zinok, Céčko, a to na gramy denne. Za rok cca 600€. Medzi tým samozrejme asi 10 x mrazenie na kožnom a vyšetrenia na imunologií. Pred posledným mrazením to bola len hliva, remasan a smilax. Po poslednom mrazení, t.j. zač. apríla, som začal s mms1 a neskôr aj s mms2, a do konca mája, t.j. skoro 2 mesiace po kondylomoch ani stopy. Od začiatku mája som doplnil aj kúru zapperom, kedže bol už dopredu objednaný. Žiadne nevolnosti som nepostrehol. Ale posledný týždeň pozorujem, že kondylomy su naspäť, dokonca v celkom rýchlom tempe, čiže "super". Chcem tým povedať len tolko, že nechápem, čím som tu moju imunitu mohol pokašlať, ked zapperom kombinujem programy na papillomavirus, podpora imunity, lymfatický systém a ostatné. Pri mms beriem mms1 každú hodinu 3-5 kvapiek a 1x mms2 každe 2 hodiny po dobu 10 hodín. Má niekto z Vás pozítívne skusenosti pri podobnej liečbe s mms? Môžu proteinové prípravky nabudiť vírus k oživeniu? Ďakujem za všetky odpovede.

Dobrý den,
jaký zapper používáte? Jdou na něm libovolně měnit sestavy frekvencí a doba jejich trvání? Používáte u zappování dvě, nebo 4 elektrody - máte tam vývody na ruční i nožní elektrody, které lze použít současně? Pokud ano, zkusil bych si místo ručních válečků vyrobit z nerez plechu dvě menší destičky a pak další dvě větší destičky jako nožní elektrody. Tyto elektrody dát do houbiček (já jsem je koupil v tescu, jedna houbička 40 Kč, nožní mám celé a na ruce jsem houbičku rozpůlil) a hlavně přikládat tyto houbičky na místa, kde máte problém !!! Vypozorujte reakci těla při proudění impulzů, upravte si směr proudění podle Vašich požadavků. Sám to takle používám a je to super, účinnost je parádní a je dost odlišná od klasického zappingu, kdy chytnete pouze dva válečky do ruky a čekáte až Vám skončí zapping. Pokud si můžete libovolně upravovat krekvence a délky působení, volte si své programy zappování (já k tomu používám kyvadlo, připadá mě to jako nejrychlejší způsob, a ptám se jaká sestava je pro mě právě teď nejideálnější, zapíšu si frekvence a délky působení a pak své programy). Na zlepšení vodivosti používám slanou vodu, ktereou mám v lahvičce a v průběhu zappování občas naleju nějaké množství slané vody do houbičky. Pokud budete mít zájem, můžu Vám poslat nějaké fotky z kterých budou patrné úpravy elektrod na zapperu.
S pozdravem
Martin


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon čer 18, 2012 9:37 am 
Offline

Registrován: stř kvě 16, 2012 2:55 pm
Příspěvky: 4
Jarda píše:
Tak jakékoliv umělé pseudopotraviny mu dávají sílu, protože ničí imunitní systém a MMS je sice dobré, nicméně vlastní imunitu neřeší, čili podpořit vlastní imunitu a přímo na ty kondylomata bych vyzkoušel potírání lugolovým roztokem, jód zabírá na mnoho věcí a zde by mohl také zabrat.

Ďakujem za odpoveď. Ale dosť dobre nerozumiem, tomu čo píšete, že mms vlastnú imunitu nerieši, ked v knihe od Jima Humbla sa píše: [color=#000000]"MMS-1 (chlordioxid) je jednou ze dvou velmi důležitých chemických sloučenin, které si imunitní systém vytváří přirozenou cestou k hubení patogenů a likvidaci dalších věcí, které do těla nepatří.
Druhou významnou sloučeninou produkovanou imunitním systémem je MMS- 2. Není komické, že obě podivuhodné minerální sloučeniny, stonásobně účinnější, než jakýkoli lék, jsou prosté chemikálie, jichž lidské tělo využívá už statisíce let?......."


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: mms
PříspěvekNapsal: stř čer 20, 2012 10:24 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28377
Bydliště: Poděbrady
miranda323 píše:
zdravim vas vsetkych...........neda mi newyjadrit sa k skusenosti s mms..........nie som zastanca ani odporca tohto/lieku/..........ale..............podla mojich skusenosti s mms.....si myslim ,,ze nie je pre kazdeho nakolko kazdy clovek je wynimocny a individualny jedinec.takze aby som sa dostala k swojej skusenosti .mms som brala necele dwa tyzdne.............max 5 dawok za den.zacinala som dwoma kwapkami .potom 3 ,4,5.........neprijemne na mna posobilaa zapcha.........cakala som ze budem mat reakcie ako vacsina uziwatelov ,teda daka hnacka ....nakoniec som musela to wyhnat podwoch dnoch klystirom.bola som rozcarovana tak som dala prestavku na wikend.....potom som zacala brat po 3kvapky kazde asi dwe hodiny...........nastala zvlastna reakcia .......bolo mi tazko ,pri pomysleni na jedlo mi bolo este horsie......porovnala by som tento stav otrave alkoholom........znova zapcha,,zle mi bolo este treti den..............naprawila som si to znowa stawami a melonmi........podotykam ze pri mojej vahe 43kg a vyske 153cm,moja strawa je o.k myslim som wegan a pri mms som este wiac zaradila do jedalnicka ovocne stawy.........pri vyhanani demonow z mms som pouzivala urinowe klystiry,pretoze ma neskutocne znova zapieklo.........netrpim ziadnou zavaznou chorobou chcela som z tela vyhnat kwasinky nakolko mi gynekolog nasiel malu cystu na vajecniku a mam pocit ze kvasinkove zapaly plynu prawe z nej..........zial nepodarilo sa \":roll:\" este jedna negativna skusenost so zubami.....zuby som cistila podla predpisu ......jedine co mi zostalo pocisteni za 2tyzdne su biele flaky na zuboch............takze moj zawer je...........prajem wsetkym ktorym to zabera dalsie prijemne chwile smms a wela dalsich uspechov pri lieceni............zawer pre mna.....vyskusala som...................nestotoznila som sa .............ostawam na stawach ovoci zelenine orieskoch klystiroch..................wela zdrawia wsetkym..........poroku zacinam znowu s urinoterapiou.........je mi blizsia \":)\"

Člen Alex vám to píše správně a pokud jde o čitelnost toho vašeho příspěvku, nešlo by to napsat normálně jako běžný text?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř čer 20, 2012 10:30 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28377
Bydliště: Poděbrady
boro píše:
Ďakujem za odpoveď. Ale dosť dobre nerozumiem, tomu čo píšete, že mms vlastnú imunitu nerieši, ked v knihe od Jima Humbla sa píše: [color=#000000]"MMS-1 (chlordioxid) je jednou ze dvou velmi důležitých chemických sloučenin, které si imunitní systém vytváří přirozenou cestou k hubení patogenů a likvidaci dalších věcí, které do těla nepatří.
Druhou významnou sloučeninou produkovanou imunitním systémem je MMS- 2. Není komické, že obě podivuhodné minerální sloučeniny, stonásobně účinnější, než jakýkoli lék, jsou prosté chemikálie, jichž lidské tělo využívá už statisíce let?......."

Co je na tom k nepochopení, pokud něco dodám zvenčí a nevyrobím si to ve vlastním těle, řeší to vaší imunitu, asi ne, to by jste to nemusel dodávat, ale tělo by si to vyrobilo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: mms
PříspěvekNapsal: čtv čer 21, 2012 7:17 pm 
Offline

Registrován: pon říj 04, 2010 4:38 pm
Příspěvky: 1493
Jarda píše:
Člen Alex vám to píše správně a pokud jde o čitelnost toho vašeho příspěvku, nešlo by to napsat normálně jako běžný text?

Nowocayn zkouší psát aby nebyl poznán. Vydávání se za ženy je jeho oblíbená metoda. Že mu to moc nejde je viditelné na první pohled...

_________________
Fešák som, to je pravda, ale nie som narcis


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: mms
PříspěvekNapsal: čtv čer 21, 2012 7:24 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 13, 2010 3:12 pm
Příspěvky: 134
Vševěd píše:
Nowocayn zkouší psát aby nebyl poznán. Vydávání se za ženy je jeho oblíbená metoda. Že mu to moc nejde je viditelné na první pohled...

\":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\"

_________________
We`re not in Wonderland anymore, Alice


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1977 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 132  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz