Bronek píše:
ted resim problem, ze se mi MMS zacalo neuveritelne hnusit, bral jsem 8 kapek uplne bez problemu. Ted jsem ale musel snizit na 5, vic nedokazu vipit. Ani vymackanej pomerance nepomaha, zacpanej nos. Kdykoli si ma MMS vzpomenu, přejde mi mráz po zádech. Myslíte, že to může něco znamenat? Taky jsem zjistil, že moje strava se skládá převážně z kyselé stravy. Nečekal jsem, že i většina ovoce je kyselá, zásadité jsou spíše ty méně obvyklé. Jak se dá co nejrychleji alkalizovat tělo?
To nic neznamená, prostě vám smrdí chlór, nechte to při aktivaci něčím přikryté, potom se nadechněte, odklopte to, šlehnete to do sebe a zapijte čistou vodou, teprve potom vydechněte a mělo by to fungovat. Naprosto nejrychleji to jde roztokem jedlé sody v teplé vodě a vypít, dává se tak 5-8 g do jedné várky na cca 400 ml vody, ale dá se to předávkovat a po delší době to ničí ledviny. Vhodnější jsou monodiety, kdy se jí celý den pouze jedna potravina a pije se šťáva z té samé potraviny. Použít se dá meloun, okurka, jablka, pomeranče a další zásadité potraviny. Z tepelně upravených jídel ostře zásadité jsou fazole a brambory, samozřejmě samotné s řízkem už asi ne.