egdu píše:
Nosní sprchu jsem zkoušel také,jenže se mně záněty dutin pravidelně vrací,vždy na jaře,podzim ,zima,před několika lety jsem prodělal těžký zánět dutin,prošel jsem bolestivou léčbou,tzn.drátkováním neboli punkcí,kdy se proráží nosem injekční (koňskou)jehlou díra do dutin a následuje výplach,těchto punkcí jsem prodělal za 2 týdny 14 ,každý den a nakonec si doktoři nevěděli rady a řešily to operativně,prosekli nosní přepážku,aby větší dírou mohlo svinstvo z dutin odtékat ven nosem +ATB...ale záněty se vrací ,jen díky bohu ,už ne v takovém rozsahu jako tenkrát...možná za tím může být nějaký parazit...
Kdysi jsem hledal neco na podobne problemy na netu a nejlepsi dojem delal kajenky pepr, slov kajenska paprika. Lzicku do sklenice horke vody a kloktat, prst do kajenu a pak do nosni dirky a co nejvic nasat a pokud se ti to bude zdat slaby tak neti misto se soli s vodou s kajenem. Davky abys to jeste snesl, tak nejdriv hooodne opatrne
A samozrejme detoxikace a zmena jidelnicku, aby uz se ti to nevracelo. S tim kajenem jsem to kdysi i sam delal a pomohlo to znamym. Ale pro jistotu jsem to ted zkusil opet na sobe, namocil jsem prst do kajenu, strcil do nosnich direk a vtahnul jak to slo. Pred 5 minutama a stale je to vyborny
.