Petra píše:
Dobrý den Jardo, před časem jsem Vám psala ohledně mého otce, který je po mrtvici, má cukrovku a vysoký tlak. Příští týden ho pustí z nemocnice. Trošku ho rozchodili, nicméně sám si nedojde ani na záchod. Z toho důvodu zatím u něj očisty nehrozí. Psal jste mi, čím začít. Je mi to jasné. Jen bych potřebovala si upřesnit, mám strach z tý cukrovky, má hodně často hypoglikemii, čím řešit to, aby se v té chvíli hladina cukru zvedla? A naopak. Mám strach z toho, abych mu ještě víc neublížila, i když to snad ani už nejde - v současné době má asi 15 prášků za den. Přidala se mu k tomu arytmie asi z důvodu nedomykavosti chlopně. Začlo mu všechno haprovat nějak dohromady. Pak potřebuji vědět, jak ořechy, jestli pro začátek úplně vysadit a jestli, když vysadí chleba, jestli zase nebude problém s tou cukrovkou. Jaké aplikovat šťávy, je mi jasné že taková okurkovo cibulová na tlak pomůže, ale mám strach, že zatím bez těch očist to bude dost drastická detoxikace. A nebyl by kvůli cukrovce problém s monodietou a se SP?
Díky moc. (Jen tak pro zajímavost, jsem žasla, čím krmí pacienty v nemocnici, takhle se snad člověk nestravoval ani když se přežíral jak prasátko a navíc jak Vás tam nechají ležet, můžu Vám říct, to by radši člověk natáhl bačkory, než se takovým hovadům dostat na stůl). Hezký den
Po aplikaci vysokých dávek sirné patlanice se doplní omega 3 mastné kyseliny a cukrovka se stabilizuje. Cukry zvedne třeba lžíce medu a na obrácený případ má prášky, nebo ne. Dále potřebuje hodně hořčíku, to upraví jak to srdce, tak mnoho dalších věcí. Chleba je jenom zdroj problémů, nic dobrého z něj nekouká a pokud chcete chleba ve stravě zachovat, tak pouze vysoce kvalitní doma vyrobený, případně chleba Ason, který je dělaný původní technologií. Zpočátku dávejte šťávy méně sladké, tedy spíše zeleninové, ale později to nebude žádný problém ani s ovocnými. Bez čištění střeva to bude celkem drsné, ale jinou možnost stejně nemáte.