Gamina píše:
Možná je to rozdílem v mikrofloře.
Akože myslíš mikroflóru podpazušia ??? .... To snáď nemyslíš vážne, že by v jednom podpaží toho istého človeka bola iná mikroflóra než v druhom podpaží toho istého človeka....... Aký by bol na to dôvod ? ... To nie je zubný kaz, že ho môžeš mať na ľavej strane a na pravej nemusíš..... To bude iný dôvod.
A fakt neviem aký dôvod na to môžem mať ja, keď mám za sebou stovky derivačných kúpeľov, stovky mlganí oleja, desiatky 36-42 hodinových urinových pôstov, X 84 hodinových, 2 "sedemapol" dňové, desiatky sankhapraksalán, desiatky urinových klystírov, 12 očíst pečene, atď, atp.......
Toto nebude mať nič spoločné s mikroflórou (akoukoľvek).... Keby to tak bolo, tak 95% a viac ľudí čo má horšiu mikroflóru (akúkoľvek, napr. ja si podpažie umývam vždy len vodou bez mydla, a ako deodorant používam roztok levanduľového hydrolátu s farmaceutickou sódou bikarbónou) než ja, by mali taký istý "problém"..... Čo ak je to nejaká "sexuálna" funkcia ? .... V puberte to začína, vtedy začína byť cítiť pot žien a mužov oveľa viac, než do puberty.... Čím to asi bude ? .... Mne len príde čudné, že pod pravým podpažím mi cítiť pot podstatne menej než pod ľavým. Tak či tak, môj "domáci deodorant" sa stará o to, aby ho nebolo cítiť. A aj keď ho cítiť, nie je to pre mňa nepríjemné. Samozrejme, beriem ohľad na okolie, premávam sa autobusom, a teraz v lete ani ja by som nechcel hocikoho spoteného čuchať.... Niečo iné je čuchať spotenú ženu v posteli, hoci aj jej spotené podpažie. Mne by to vôbec neprekážalo. Ale ako vravím, beriem ohľad...