mkatka píše:
Jardo, dnes jsme byli na kontrole u alergologa a podle testů se mu potvrdila alergie na lísku, jelši a břízu, roztoče a venkovní plísně (takové ty na podzim). Řekla jsem doktorce, zda se dá zjistit z rozboru krve výskyt plísní a ona že ne, za normálních okolností prý v krvi plísně nejsou, že by muselo jít o otravu krve, potom by byl nález pozitivní. Jestliže ale ty plísně v krvi má, proč by se v krvi neukázaly? Nebo to nikdo nezkoušel nebo nepředpokládají, že by tam byly? Zbavit krve plísní....co tedy konkrétně udělat? Můžete mě někam nasměrovat? Upravit jídelníček, vynechat 5 bílých jedů? Sanhu mu asi neudělám, ale na klystýr by se možná ukecat dal. Největší nápor čekáme teď v dubnu, no ráda bych vyzkoušela jiný způsob než nasadit Aerius.
Ještě jsem slyšela o metodě gemoterapie. Zjišťuji podrobnosti, kdy se to dá aplikovat vzhledem k jeho věku a výskytu alergenů.
Předem děkuji za reakci.
To, že je tam lékaři nevidí, nebo spíše vidět nechtějí, je jedna věc a zbavit se jich věc druhá, tu můžete prostě udělat, ať tam jsou, či nejsou a uvidíte. Spousta opatření je zde popsána, stačí pouze číst. Základem je většinou bezsacharidová dieta a očisty střeva a jater.