Deane píše:
Možno sa to bude zdať od veci ale mal som taký problém: Bolelo ma rameno. Nejak som to neriešil, myslel som že to časom prestane, no neprestalo. Trvalo to asi rok. Po pol roku bolesti som zašiel k doktorovi, poslal ma k ortopédovi a ten ma poslal k rehabilitačnému. Napísal mi elektroliečbu, 3x po 5 procedúr som absolvoval, lepšie som sa cítil iba tak po ceste domou. Potom ešte 2x 5 procedúr ultrazvuk, výsledok stejný. Jedine že sa mi peňaženka odľahčila nákupom dvoch fľašiek pre doktora. Nejak cez vianoce som stretol jedného kamaráta a ten mi začal rozprávať o akýchsi zázračných kvapkách čo mu dal zadarmo nejaký pán ing. čo sa stretali pri prechádzkách v prírode. Odlial mi trochu a ja som začal ako mi on povedal 1x denne večer. Keď som bol na 3-4 kvapkách (teda na štvrtý deň) som v ramene cítil nejaké šklbanie a o 2-3 dni rameno nebolelo. Neveril by som ale opravdu nič iné som nebral a bolesť opravdu prestala. Osobne som sa dostal na 3x16 kvapiek, bral som dlhšie, no už nad 10 kvapiek mi to teda moc nechutilo. Ako pán Jardo píše lepšie je dávku rozdeliť.
Teraz nedávno som poslal kamarátovi do Srbska, mal problém že mu v rozkroku kvasilo vďaka zlej starostlivosti v nemocnici, včera práve jeho žena mi za ne cez skype ďakovala, no nemal som čas zistiť podrobnosti.
Občas si urobím kúpeľ v MMS. Na štamperlík chloritanu dám štamperlík 50% kyseliny citrónovej a 20-30 minút si poležím vo vani. Tým vlastne aj inhalujem. Na chrípku o mňa MMS nejak nezaberá. Nikdy mi nepomohlo, nechápem to.
Používate niekto na aktiváciu HCl? Malo by ísť o 3,5% a pomer 1:1.
Zajímavá zkušenost, která jenom potvrzuje mimořádnou efektivitu aplikace tohoto jednoduchého přípravku s vysokou fungicidní schopností. Pokud jde o 3,5%tní HCl, tak se opravdu dává 1:1, nebo jí můžete dávat méně, funguje i poloviční dávka, ale aktivace je prakticky okamžitá, čili je třeba s tím počítat a v případě orální aplikace ihned po smíchání vypít, nebo nalít do té vany.