pingu píše:
Dakujem ti Jiddu, aspon vidim ze nie som v tom sam, ale ja som toou bolestivou erekciu myslel skor pozitivne, ze mi stal ze som s nim skoro ani nepohol bol ako kamen tvrdy, ja by som rpaveze tu erekciu chcel spät, ale co sa tyka orgazmu je fakt ze pri ejakulacii ako keby to bolo skor neprijemne, bolestive...No uricte uz musim nabehnut na brutalne protikvasinkovu dietu aj s doplnkami, doteraz som vahal ale uz neni co strati len ja nechem zrat tie sracky (lieky) od gastrologa lebo mi znicia pecen...uz teraz nekonzumujem ziadne cukry, urcite vynecham aj dsacahridy dufam ze mi nebude zle chapes a co sa tyka tukov tak ano mas pravdu na prostatu atd treba sa vyhybat zivocisnym tukom lenze pri protikandidovej diete musis nahradit sacharidy tukmi lbo cisto biekoviny jest tiez nemozes...co sa tyka pohybu teraz chcem skoro po roku zacat s poislovanim a takisto beh v prirode, ta posilka mi neskutocne chybala, necvicil som rok lebo som mal vyklbene rameno...
A chcem ist aj na krvne testy, ci mam v poriadku hladinu testosteronu, a tiez si kupit tribulus nejaky najsilnejsi a takisto NO pripravok alebo aspon cisty arginin a uvidime ci to s neicim pomoze, samozrejme uz som si objednal aj taky komplexny produkt na rpostatu z USA so saw palmettom a asi 10timi dalsimi zlozkami to by tiez malo podla mna trosku s problemom pohnut....Ja sa ale bojim ze hlavbnym problemom su tie chlamydie a ako vieme strasne tazko a zdlhavo sa liecia a ja si neviem predtavit ze by problemy tvraly este roky u mna
Ta ocista pecene uricte nei je zly napad, ja po ocite criev ku urcite zaradim, lebo urcite ta kandida aj paraziti robia svoje, myslim si ze bytaka kura s MMS mohla s mnohymi vecami pomoct, kedze zabija aj paraziti, aj kandidu, plus protikandidova dieta plus k tomu doplnky ako oreganovy olej, kokosovy olej, GSE (citricidal), silne probitoika s kolostrom, traviace enzymi, vlakina, atd...
Budem priebezne pisat ze ci s amoj stav zlepsuje ci nie...a myslis ze za tym mozu byt aj depresie a nedostatocny spanok? lebo ze vraj aj to robi svoje...ja porste citim ako keby ma moj penis neposluchal, nechel sa poriadne prekrvit, aj ked sa dostavi kvazi uplna erekcia, neviem ju z nejakyhc dovodov udrzat, nemam nad nim(nou kontrolu ako kedysi...ach jaj drzim ti palce aby aj tebe vsetko dobre dopadlo!!!
tym vsetkym som si presiel aj ja...aj ja som byval dakedy riadne nadrzany...a k tej prostate...cital som, ze ludia ktory maju problemy s prostatou (konkretne maju rakovinu), tak maju napriek nizkemu libidu prave vysoku hladinu testosteronu...vraj sa inak neskodny testosteron premiena na nebezpecny dihydrostestosteron (DHT), ktory sposobuje rakovinu...sice nastastie rakovinu nemam a dufam, ze ani nebudem mat, ale kedze mam problemy s libidom, tak som si dal zmerat pre istotu testosteron...a na moje pocudovanie som ho mal v norme...takze podla mna ani ty nebudes mat problem z nizkym testosteronom...
neviem, ci ta posilka je pri kvasinovej diete ta spravna volba, kedze v posilovna je plna plesni a urcite by ti kazdy liecitel by ti v tomto pripade skor doporucil cvicenie na cerstvom vzduchu ako v uzavretom priestore.
tak ak chces ist na prisnu protikvasinkovu dietu a chces sucastne brat mms a ostatne protikvasinkove latky, tak to ti bude urcite zle...skor by som na tvojom mieste na zaciatok vyradil vsetky cukry, umeliny, ecka a ak mas stiahnutu sakulovu tabulku, tak by som si ponechal len potraviny z kategorie 1-2, cize zdrave tuky, zeleninu, z ovocia len citron, nejake bio maso, ci nizkosachoridove syry a pseudoobiloviny (tie vsak obmedzene a max. iba raz denne).
no ano, prostatici maju s tukmi asi problem...ale ja som si vyskumal, ze u mna robi problem skor mnozstvo, cize ak si dam 300g bryndzi alebo 100g, tak v prvom pripade pravdepodobne budem citit prostatu, v druhom pripade nie...mne celkovo nevadia mliecne kysle vyrobky (ovci a kozi syr, kefir, domaci jogurt, bryndza...) v mensich mnozstvach (tak do 100g), tak skus s nimi experimentovat...alebo s masom, ci orechmi...
tak psychika ma na choroby a kvasinky enormny vplyv...urcite sa snaz popracovat aj na tej psychike, to je minimalne polovica uspechu...