Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pon lis 25, 2024 8:03 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 147  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Půst
PříspěvekNapsal: pát čer 29, 2012 6:56 pm 

Marcela aj ja Vám držím palce a teším sa,že to zvládate.Prajem Vám úspešné zakončenie pôstu a tiež bezproblémovú návratovku \":)\"

PříspěvekNapsal: pát čer 29, 2012 11:25 pm 

pv33 píše:
MarcelaJ píše:
....Dnes jsem 22.den, je mi celkem dobře, ......
Gratuluju

Obdivuju a zdravě závidím, mě půstovat nejde. Hlavně zdárnou návratovku.

PříspěvekNapsal: pon črc 02, 2012 2:57 pm 

Ahoj, jsem 24.den půstu, stále ze mě jde hnědá voda, takže se střeva pěkně čistí-to jsem ráda. Ale-nahmatala jsem si opět bulku v prsu(fibroadenom), což mě velmi mrzí, protože jsem myslela, že už se ztratí, ale stále nic. Jsem trochu zlkamaná a doufám, že aspoň nálezy na plicích a játrech se ztratí. No, musím věřit.
Dál než 30 dní už nechci absolvovat, jelikož už mám jen 40kg a jsem dost nervózní, jak kolem mě všichni jí. Navíc musím připravovat taky jídlo pro malé děti, takže je to těžké.
Zatím ahoj

PříspěvekNapsal: pon črc 02, 2012 7:08 pm 

MarcelaJ píše:
Ahoj, jsem 24.den půstu, stále ze mě jde hnědá voda, takže se střeva pěkně čistí-to jsem ráda. Ale-nahmatala jsem si opět bulku v prsu(fibroadenom), což mě velmi mrzí, protože jsem myslela, že už se ztratí, ale stále nic. Jsem trochu zlkamaná a doufám, že aspoň nálezy na plicích a játrech se ztratí. No, musím věřit.
Dál než 30 dní už nechci absolvovat, jelikož už mám jen 40kg a jsem dost nervózní, jak kolem mě všichni jí. Navíc musím připravovat taky jídlo pro malé děti, takže je to těžké.
Zatím ahoj

Marcelo, už od dob kristových je magickou hranicí půstu 42 dní, tehdy je největší šance na uzdravení i z těch nejtěžších nemocí. Dokud nebudete vyloženě na dně, tak to rozhodně nevzdávejte! Kašlete teď na svojí vizáž a postavičku, to vůbec není podstatné. Vyhlásila jste boj nemoci a ten musíte vyhrát za každou cenu! Jste statečná žena, určitě to dokážete, Bůh Vám pomáhej!
Jo - pokud máte manžela, nebo i ti, kteří jsou kolem Vás, tlumočte jim s jakou chutí bych jim vyhuboval, když v těchto chvílích, kdy bojujete o život, se Vám nepostarají o děti a o klid.

PříspěvekNapsal: pon črc 02, 2012 8:58 pm 

Tak internetovým ochráncem raději nevyhrožujte, Marcelo, mohlo by to navodit dojem, že vás máme v moci jako sekta \":)\".

40kg je už opravdu málo, je třeba být hodně opatrný.
Možná zkusit Breussovu kůru? Dala by se pojmout jako návratovka.

Mnoho zdaru!

PříspěvekNapsal: pon črc 02, 2012 9:19 pm 

Ahoj,
nechápu to vyhrožování, ale ať si to přebere každý jak chce.
V neděli se rozhodnu, zda jít dál. Ale nejspíš ano, pod 38kg stejně už jít nechci. Jazyk se mi už začal očišťovat. Manžel tady se mnou není, jezdí do práce, ale je tu babička a ta mi hodně pomáhá. Ale jelikož vařím pro děti trochu zdravěji, tak to připravuji já a ona jen ochutnává, ale dá se to zvládnout. Nejvíc se těším na tu zeleninu a ovoce. Teď se mi ten půst samozřejmě zdá nekonečnej, ale až bude neděle, tak si dám zase pár dní cíl a uvidím, kam to dotáhnu.
Díky za rady

PříspěvekNapsal: úte črc 03, 2012 7:06 am 

Marcelo máte můj obdiv! Držet tak dlouho půst a k tomu se starat o jiné a VAŘIT JIM - to si myslím, že bych zaručeně nezvládla \":oops:\" ... Jste opravdu statečná!!! Věřím, že taková "akce" určitě přinese své ovoce:)!

PříspěvekNapsal: úte črc 03, 2012 11:45 am 

Ahojte pôstari
Mam známeho ktorý praktizuje pôst každý druhý deň, to znamená že polovičku z 365 dní v roku je bez stravy. Pije iba vodu. Podla mna to može rozhadzat metabolizmus.
Chcel by som poznať Váš názor.

PříspěvekNapsal: stř črc 04, 2012 6:50 pm 

stevo69 píše:
Ahojte pôstari
Mam známeho ktorý praktizuje pôst každý druhý deň, to znamená že polovičku z 365 dní v roku je bez stravy. Pije iba vodu. Podla mna to može rozhadzat metabolizmus.
Chcel by som poznať Váš názor.

Odpoved na otazku bohuzel neznam, ale chtel bych se zeptat, jak se on citi(ma nejake zdravotni problemy etc.?) a jak dlouho to uz takto praktikuje? Premyslel jsem totiz kdysi taktez o necem podobnem, ne-li stejnem....

PříspěvekNapsal: stř črc 04, 2012 7:24 pm 

kawasaky píše:
Odpoved na otazku bohuzel neznam, ale chtel bych se zeptat, jak se on citi(ma nejake zdravotni problemy etc.?) a jak dlouho to uz takto praktikuje? Premyslel jsem totiz kdysi taktez o necem podobnem, ne-li stejnem....

Ja som začal s jedno dnovym postom asi pred 1,5rokmi, kazdý pondelok pijem len vodu. Bratranec sa ku mne pridal, potom sme začali postupne pridávať raz za dva mesiace 3dnovy post. On sa rozhodol že bude praktizovať post kazdy druhy den. Nememe žiadne zdravotne problemy, upravila sa nám hmotnosť, ja som mal 80 a teraz mam 69-70, bratranec mal 75 teraz 65-67kg. Cítim sa skvele vobec nemam potreby viacej jest, upravil sa mi aj spanok štandardne spím 6-8hodín. posledný mesiac som začal s klistírom pri poste si dám večer klistýr.

PříspěvekNapsal: pát črc 06, 2012 9:24 am 

MarcelaJ píše:
Ahoj půstaři,
tak se zase hlásím. Dnes jsem 22.den, je mi celkem dobře, až na to, že je mi dost zima, ale to se dalo čekat. Chtěla bych zvládnout 30dní. Jelikož jsem před dlouhým půstem(týden před) dala 6dní půstu, kdy jsem něco zhubla, tak jsem začínala na 50kg a nyní mám 41kg. Ale už jsem na chalupě, kde mě skoro nikdo nevidí, tak je mi to jedno. Ale není to teda pěkný pohled. Každé ráno dělám hydrocolon(2x3l vody a poslední výplach 3l uriny).Stále ze mě jde hnědá voda a pár kousků. Asi 2x mě bolela hlava, tak jsem dala hydrocolon i odpoledne a pak bylo vše o.k. Zatím mě trápí hemeroidy a jazyk stále není očištěný, tak proto jdu s půstem dál. Jinak pleť se pěkně čistí(ještě 2x denně potírám urinou). Na noc také dělám zábal chodidel v MMS a občas odkyselovací koupel.Nejhorší je, že je zrovna sezóna ovoce a já bych si tak dala, ale dočkám se.
Tak mi držte palečky ať to mám už úspěšně za sebou.

Marcelo, jak je dneska?
Drzim palce.

PříspěvekNapsal: pát črc 06, 2012 1:50 pm 

Ahoj,
tak cítím se fajn, akorát trochu unavená z těch veder. Dnes jsem 29.den.Trochu mě trápí váha. Nevím , zda se tím mám řídit. Ráno mám 38,5kg,přes den, kdy piju, tak přes 40kg. V knize od Partykové jsem četla, že bych neměla klesnout pod 25% původní váhy, což u mě je 38kg. Uvidím, jak to půjde dál.Poraďte někdo, nechci si zbytečně ublížit.

PříspěvekNapsal: pát črc 06, 2012 3:04 pm 

MarcelaJ píše:
Ahoj,
tak cítím se fajn, akorát trochu unavená z těch veder. Dnes jsem 29.den.Trochu mě trápí váha. Nevím , zda se tím mám řídit. Ráno mám 38,5kg,přes den, kdy piju, tak přes 40kg. V knize od Partykové jsem četla, že bych neměla klesnout pod 25% původní váhy, což u mě je 38kg. Uvidím, jak to půjde dál.Poraďte někdo, nechci si zbytečně ublížit.

Marcelo, 25% puvodni vahy je 12,5 kg, tak mas jeste dost rezervu \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" .
Ja vim, ze jsi myslela, ze nemas klesnout o 25%, tak to je 37,5 kg, tedy rezerva 1kg.
V kazdem pripade uz mas odmakano, tak opet gratuluju.
A drzim palce

PříspěvekNapsal: sob črc 07, 2012 1:21 pm 

Ahoj,
tak dnes je to 30.den půstu.Hemeroidy stále nezmizely,jazyk není očištěn. Chtěla bych pokračovat dál,ale štve mě, že mi jde váha tak rychle dolů.Myslela jsem, že to půjde už pomalu.Dnes jsem navážila 38kg. Snad to kvůli tomu nebudu muset ukončit dřív.

PříspěvekNapsal: sob črc 07, 2012 9:56 pm 
Administrátor
Administrátor

MarcelaJ píše:
Ahoj,
tak dnes je to 30.den půstu.Hemeroidy stále nezmizely,jazyk není očištěn. Chtěla bych pokračovat dál,ale štve mě, že mi jde váha tak rychle dolů.Myslela jsem, že to půjde už pomalu.Dnes jsem navážila 38kg. Snad to kvůli tomu nebudu muset ukončit dřív.

Ona je otázka, zda pokračovat a trvat na vyřešení všech problémů tímto jedním pokusem, nebo raději udělat několik cyklů kratších půstů a tím tělo efektivně vyčistit. Pokud vím, tak snad ani Pavel Mácha na půst.cz nedoporučuje jít při těžkých zdravotních problémech natvrdo, ale postupně. Je třeba si uvědomit, že takový člověk má v těle nastřádáno opravdu obdivuhodné množství svinstva a odstranit ho nějakou dobu prostě trvá. Samozřejmostí je v mezičase jíst pouze organicky pěstovanou stravu, tedy produkty takové jak je dodává Matka příroda, nic chemického, ani uměle pěstovaného.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 147  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]