sakul píše:
To můžete, ale přijde mi nepravděpodobné, že by samotná síra zásadně změnila stav. Možné příčiny budou hormonální nerovnováha, nedostatek některých klíčových látek a celkově možné špatné trávení a vstřebávání látek, celkově nahromaděný bordel v těle a špatný psychický stav (ten nemusí být špatný na první pohled, člověk s vnitřním prostorem zahlceným stresem můžete působit jako pohodář a to i paradoxně sám pro sebe), který se je zpravidla spojen se vším zmíněným, tady bych tedy začal
psychika tam urcite je, no som clovek ktory je hrozne komplikovany (vo svojom vnutri). vela veci skryvam, som typicky skorpion - na prvy pohlad hahaha hihihi ale vnutri ma vela veci doziera. dalsia vec - pracujem s umenim a studujem ho...umelci=chora mysel
no tiez sa zaoberam TCM, meditaciami, konstelaciami a podobne, snazim sa vsetky tie negativne myslienky a psych. bordel dostat von, no myslim ze u mna to nikdy nebude koser tak ako by som chcela. jednoducho som clovek ktory si asi rad komplikuje zivot (na zaklade coho pracujem s umenim)
co sa tyka fyzickych zalezitosti, tak tieto problemy my zacali subezne s problemami s mandlami. mala som caste anginy, behom pol roka som vystriedala 12 antibiotik a roznych dalsich chemickych sraciek ktore mi naordinovali (samozrejme z toho som sa poucila a odvtedy som sa zacala venovat strave). vtedy som mala okolo 17-18 rokov, teraz mam 21. vsimla som si ze vlasy mi niekedy padaju tyzden celkom dost a potom mam par dni pokoj.potvrdila sa mi kvasinka, snazim sa vyradovat postupne potraviny no v tomto som dost slaba, hlavne teraz v obdobi skoly ked mam blby rozvrh. mineraly doplnam formou nahrin Basico tabliet, beriem lichoresnici, MSM vnutorne, rano na lacno prip pocas dna ostropestrecove semienka ktore ked pozujem zmiesam v ustach s ostropestr. olejom. co sa tyka stravy som vegetarian, takmer uplne som obmedzila kvoli peceni (zac. steatoza) mliecne vyrobky, vajcia naozaj prilezitostne. no co mi robi najvacsie problemy su potraviny narychlo, cize bud si kupim daky kolac ked som v skole a som hladna, alebo podobne. snazim sa toho zbavit, no ide to hrozne tazko. dnes som robila krkaci test na hcl, negrgla som si vobec. sa nam to pekne nakopilo a potom sa nemozem divit, ze mam problemy ake mam, no vlasy mi zacali padat naozaj ked mi este bolo fajn, nebola som vecne unavena, ziadne nafuknute brucho - iba anginy. odvtedy sa to zacalo kopit...