Deane píše:
Takto to v mojej funguje, vonkajšia stena je dvojitá a tadiaľ prúdi teplý vzduch, tam sa delí a roštami preteká do stredu, tam je časť nasávaná dnu a časť fučí vrchom von, čím sa uvoľnuje vlhkosť. Podľa návodu by tam mohlo ísť vraj až 30 poschodí, len kde na ne vziať peniaze.
V tej Ezidri susicke je velmi dobre riesene prudenie vzduchu+moznost dokupenia tych folii a dalsich platov, ja mam ten lacnejsi typ, zdalo sa mi zbytocne kupovat ten drahsi typ - aj ked ten ma plynulu regulaciu teploty, ale aj tak vyuzivam len tie dva prednastavene mody - susenie pri teplote okolo 35-40 stupnov a druhy mod 50 stupnov a takisto spotreba el. energie hrala rolu. Chcela som si povodne kupit excalibur susicku, ale na to nemam miesto doma. Ak to clovek mysli vazne so susenim surovej stravy, roznych placiek, urcite sa to oplati kupit a hlavne sa vyhnut susickam s uzavretymi dnami a bez regulacie teploty a aby mali moznost minimalne 10 rostov - ono sa to nezda, ale pri suseni napr. nejakych tenkych lanovych placiek to clovek raz dva zaplni. Pozerala som nejaky zahranicny test, kde porovnavali susicku Ezidri a Excalibur, velke rozdiely pri suseni tam neboli, aj napriek tomu, ze Ezidri nema ventilator zboku.