mahy píše:
Dobrý večer pane Zajíček, nejprve bych Vám chtěl poděkovat za to, že vaše zkušenosti a vědomosti takto předáváte, opravdu jste mi moc pomohl, ale ne na všechno stačím sám, proto Vás žadám o radu. Týká se to i mých,bohužel už odoperovaných krčních mandlí. Už od dětství jsem byl dost nemocný,opakované angíny antibiotika atd.. Je mi 22 let a asi před dvěma lety se mi začali angíny opět vracet, doktor mi nasadil antibiotika několikrát za sebou samozdřejmě bez zlepšení. Nakonec mi mandle vyndali(bohužel jsem neznal tyto metody lečení,ani Váš web) a od té doby cca rok angína nepřišla, ale přišly obtíže jiné. Před asi dvěmi měsíci jsem začal mít problémy s trávením,byl jsem nafouklý a chodil na záchod i osmkrát denně. Stolice byla vždy světlá, po krátkém čase mě začalo tlačit v pravém boku, zašel jsem k doktorovi, udělali sono, krevní testy a výtěr. Vše bylo v pořádku až na sono, kde našli asi žlučníkoví kámen a hnali mě na operaci, naštěstí jsem už nemocnic měl dost a začal jsem se zajímat o jiné metody lečby a narazil jsem na Vás. Přečetl jsem co se dalo a začal s léčbou, udělal jsem jaterní očistu(s tím že ze mě vyšlo tak 20 kamenů 10mm velkých) zatím 1x a cítím značnou úlevu, v boku u netlačí a stolice získala normální konzistenci a barvu,plynatost už nevím co je. Samozdřejmě budu kůru dle Vašich rad opakovat. Proč ale potřebuji poradit, mám zvětšené uzliny pod krkem a v tříslech a obávám se že to není dobré. Prosím proto o radu jak postupovat a co možná nejlépe se uzdravit. Ještě jednou moc děkuji a těším se na Vaši odpověď.
Tak stále to samé, čistit, čistit a čistit, ono stejně nic jiného nefunguje, jenom čisté tělo a jak vidíte i po letech zanášení se to dá vygruntovat celkem rychle. Patrně by bylo vhodné projet očistu lymfy a tím se toho zbavit. U těch mandlí to již nevrátíte, ale byla to hovadina, to nic nevyřeší, jenom zkomplikuje.