STARÁ URINA (3-7 dňová, ale kľudne i staršia)Gennadij Malachov píše vo svojej knihe "Totální detoxikace" o tom, že fermenty potravín, ku ktorým patrí aj 2-3 týždne kvasená srvtáka, dokáže prakticky úplne vyčistiť a obnoviť epitelový povrch žalúdku a čriev behom dvoch týždňov jej užívania v množstve polky pohára 30 minút pred každým jedlom...
Zároveň však píše, citujem : "Vraťme sa však k urině. Když stárne, probíhají v ní vlastní kvasné procesy, pri nichž vznikají fermenty prospěšné orgnaismu (jako v syrovátce). jestliže tuto urinu užijeme vnitřne, začneme čistiť a obnovovat epitelové tkáně.
Síla uvedené kúry je neuvětitelná a výsledný efekt unikátní. ..."
Tak, začínam s pitím takejto uriny, starej 3-7 dní... Myslím, že staršia sa na pitie rozhodne nehodí, lebo by mohla "popáliť" sliznicu - ak by nebola nariedená.
Pravidlá, ktoré v knihe neboli spomenuté : Takú urinu rozhodne nesmieme zohrievať (teda aspoň nie nad 40 stupňov...), teda ani prevárať, lebo fermenty sa dosť znehodnotia... ak nie úplne zničia (ale iné prvky tam aj tak ostanú, no nechcem prísť o fermenty !).
Myslím si, že NIE JE VHODNÉ túto urinu RIEDIŤ, čiže napríklad vypiť pol pohára dajme tomu 4 dňovej uriny, a za ňou vypiť jeden a pol pohára vody, alebo niečoho iného.... Myslím si, že to vhodné nie je.
Ale - vieme (tí čo to skúsili), ako nepríjemne chutí stará urina... Proste "nič moc"... Preto pre tých, ktorí chcú túto kúru PRAKTIZOVAŤ, odporúčam napríklad toto.... Pol hodiny pred jedlom vypiť pol pohára starej uriny, a potom si vypláchnuť ústa, prípadne si dať žuvačku, alebo trochu javorového sirupu, či trochu medzu do úst, prípadne mesiačik pomaranču (predstavivosti sa medze nekladú...), aby ste nemuseli "trpieť" tú pachuť...
Čo ma na tejto kúre fascinuje najviac ??? SEBESTAČNOSŤ !!! Stačí vám vaše telo, z ktorého môžete čerpať urinu, nechať ju odstáť pár dní... a ZADARMO, bez závislosti na nejakom dodávateľovi, či bez závislosti na peniazoch MôŽETE túto kúru vykonávať....
Jedna vec by ma ale zaujímala.... Zaujímalo by ma, či stará urina podporuje, alebo naopak, sťažuje produkcii žalúdočných kyselín.... Vie na to niekto odpoveď ? ... Je to síce už menej podstatné (lebo kúra trvá dva týždne, alebo hoci aj dlhšie, je to na každom z nás....), lebo kyselinu chlorovodíkovú si zohnať vieme... Ale aj tak... by ma to zaujímalo
Takže... je tu nejaký odvážlivec, ktorý sa do tejto kúry pustí ? Ja už v nej idem !!!... Dva dni.