SupermanXXX píše:
Zdravím Vás Jardo a toto celé fórum,
jsem tu poměrně nový, trápí mě asi 5 let zahleněnost, projevuje se přední i zadní rýmou po celý rok, chodím celou dobu k alergologovi, ten mě léčí Avamysem. Tento "lék" mi cca 4,5 roku pomáhal ale nyní už to není ono. Zhoršila se mi trochu i pleť a tak mě to dokopalo hledat na internetu a narazil jsem na toto pěkné forum. Pustil jsem se hned do práce a našel jako možnou příčinu znečištěné střevo
před dvěma dny jsem podstoupil očistu "Šankou" která proběhla dle návodu. Byl jsem po ní dva dny unavený a bolela mě hlava, nyní je to už OK a nevim jestli je to jen placebo ale pleť se mi zdá lepší! Bohužel zahlenění zatím zůstává stejné a tak nevím za jak dlouho se zlepšení může ještě projevit a nebo zda mám hledat problém ještě jinde? mohl byste mi poradit co dál? zda vyčkat a zopakovat "Šanku" nebo jak jsem zde četl podstoupit vlasouvou analýzu, nebo měřit PH? protože za poslední dva roky jsem byl na štíru i s imunitou a antibiotiky
základní údaje:
Masožrout
masa jím poměrně dost ale zase téměř nejím pečivo a sladkosti.
jogurty a mléko minimálně
věk 30 let
výška 182
váha 82
snažím se sportovat takže tak 3x v týdnu fitko nebo běhání
nekuřák
Děkuju za toto forum a případnou radu!
Šanka je prima, ale "jedna vlaštovička jaro nedělá"...
Pomoci by mohlo:
- úprava životosprávy (vynechání zahleňujících produktů)
- čištění střev
- srovnání pH těla
- udělat si plivací test na kandidózu (
základní návod zde) a pak případně zahájit protikvasinkovou dietu (je zde celé vlákno)
- na přední a zadní rýmu je výborná pravidelná očista nosu (džala néti, nosní sprcha) - základní návod např.
zde - jíst křenovou kašičku - základní návod je např.
zde.
- postupně zařadit další očisty
Určitě je zde i více informací - zkuste využít funkce tlačítka "hledat" (na obrazovce v pravo nahoře). Je zde i vlákno "Zahlenění"
zde.
hodně zdaru