pv33 píše:
radkatom píše:
Velmi pekne dakujeme za povzbudive slova, ak by moj prispevok pomohol co i len jednemu cloveku skusit sa uzdravit, ma to zmysel.
Moja nova priorita je teraz zvladnut MRko a skusit vysadit hormonalnu liecbu a bifosfonaty.
Dostala som sa k nejakym info o tom, ze Budwigovej metoda nieje pre rakovinu prostaty vhodna. Pri prostate vraj musia byt totalne vysadene mliecne vyrobky, takze dalsia vec, co ideme preverit a nastudovat.
Dalsia vec je nasadenie B3 niacinu na znizenie homocystenu... Snad presvedcim tatina
A este navsteva zubara, i ked si tatino uzdravil zuby MMS, pre istotu zajde aj k zubarovi a necha si vybrat vsetky amalganove plomby.
Este raz dakujem za povzbudenia. Radka
Za prve gratuluju k vysledkum a jak poctive to delate. Ted nemam cas, tak jsem se jen podival na diskuzi o lecbe rakoviny dietou Budwigove na svedectvi o lecbe. Dela to dojem, ze je tam snad nejvic lidi co dietou B lecili rakovinu prostaty, ve svedectvich jich je 10,
http://health.groups.yahoo.com/group/Fl ... il2/files/. A opet, dr B tvrdila ze spojenim s lnenym olejem ztraci tvaroh sve blbe vlastnosti. jestli chces tak napis kde jsi nasla ze na rakovinu prostaty se B nedoporucuje. A pripadne to zkonzultuj na diskuzi flaxseedoil2. Tedy pokud si nemyslis ze mas lepsi informace, nicmene i potom by nevadilo je kontaktovat.
Drzim palce
Zdravim Radku a ostatní, máme podobný problém a taky se snažíme... Hlavně bych chtěl připojit, že Frau Budwig absolutně nedoporučovala jakékoliv doplňky a toto se opakuje na yahooo skupině v podstatě pořád. Prý měla Budwigová perfektní výsledky s rakovinou prostaty (cca 90% vyléčení)!!!
Mám už od ní asi 3 knihy,ale nestíhám to číst. My to také ale úpně nedodržujeme, jednak asi nejde hned ze dne na den přejít na jiný styl stravování a taky hledáme ostatní možnosti léčby. Co je ale zvláštní (ale když se pochopí důsledky, tak pochopitelné), tak konzumuce lneneho oleje s tvarohem snizila hladinu cholesterolu (pozor, vážíme kolem 76kg při výšce přes 180 cm, takže žádná nadváha).
Paní Dr. Budwigové, podle toho co jsem všechno přečetl, docela věřím, Dr. obětovala léčení pacientů celý svůj život a dožila se krásného věku 95 let.
Momentalne mam rozectenou knizku od Lothair Hirnaise - Chemotherapy Heals Cancer and the World is Flat, tento autor se osobně setkal s Budwigovou a spoustou dalších úspěšných léčitelů, podle mě má docela dobrý nadhled nad tématikou.
Objednali jsme DCA a příští týden se potkám s člověkem, co má s tímto praktické zkušnosti, tak poreferuji.
Jardo, máte s tím (DCA) již nějaké zkušenosti?
Bohužel mi připadne spousta zdrojů o alternativní léčbě naprosto o ničem a to včetně diskusí. Spousta textů se pouze opakuje a pokud dohledám zdroje v angličtině, tak jsou pouze stupidním překladem a nejlíp když přidávají do diskuse podněty lidé, kteří spíš mudrují než mají nějakou zkušenost...
Ještě na prostatu bych připomenul knihu Jak vyléčit prostatu - Gellatley, Ron, dobrá kniha, spousta podnětů ať z psychycké stránky a nebo i zásadních doplňků, které pomohly autorovy k vyléčení.
Prosme boha o pomoc na naší cestě...