haddock píše:
tak napisu svou prvni zkusenost s MMS.
muj problem je suchy svedivy ekzem na celem tele a v poslednich tydnech se mne zacaly mnozit furunkly na brichu, hyzdich, vnitrni strane leveho stehna a ojedinele se vyskytly i na jinych mistech. me furunkly jsou male povrchove vridky, nektere hnisave a bolestive, v uvedenych mistech se vyrojily ve skupinach. hlavne kvuli furunklum jsem se odhodlal zkusit povrchovou aplikaci MMS a proto jsme si za uplynulych 7 dni dal 2x 30minutovou koupel s MMS (50 a 60 kapek) a jednou jsem zkusil pokusni pocet furunklu potrit aktivovanym a neaktivovanym MMS. prubeh:
- po prvni koupeli se pocet furunklu zvysil. ekzem nereagoval nijak, kuze byla akorat znacne vysusena, nicmene jsem sel hned spat, tak jsem si namazal jen nejkritictejsi mista a zbytek zkusil nechat nenamazany. rano jsem se ale uz musel namazat komplet, abych z te suchosti nezesilel.
- 3 dny po prvni koupeli jsem zkusil na furunkly aplikovat aktivovane a neaktivovaneho MMS. furunkly osetrene neaktivovanym MMS se zmenily v cervene fleky vetsi nez puvodne, suche, olupujici se, jakoby poleptane, po poskrabani snadno krvacejici. bohuzel nektere z nich jsou hnisave i dnes, 4 dny po, kuze porad cervena. potreni aktivovanym MMS nedela s kuzi tak drasticke veci, vetsina furunklu se "zklidnila", pouze jedno misto se podoba prvne zminenym, tj. suchy cerveny flek, olupujici se kuze, po odloupnuti kuze krev.
- po druhe koupeli se furunkly tak zjevne nerozmnozily, jejich hojeni probiha podle mne standardne. nicmene kuze s ekzemem jiz byla vysusena mnohem vic a tak neslo se pred spanim nenamazat.
dojmy:
z aplikace MMS primo na kuzi mam negativni dojem, hojeni furunklu nic extra, po neaktivovanem MMS docela vyrazne zhorseni. u ekzemu po koupelich nenastala zadna zmena, ktera by mne umoznila hodnotit, 2 koupele jsou nejspis malo. muj problem je nasledna silna vysusenost kuze, ktera je pri danem rozsahu "na palici".
jeste mne napadla mozna pricina furunklu: cetl jsem (asi v knize M. O. Brukera - Musime trpet alergii?), ze hnis a hnisave vyrazky zpusobuje skrob, ktereho se telo timto zpusobem zbavuje. a bramborovy skrob je pomocna latka v tabletach magnesi lactici, ktere uzivam... nevim, mozna zcestna uvaha.
To s tím MMS je dost divné, protože MMS má špičkové desinfekční účinky a na zánětlivá ložiska běžně zabírá. Na promaštění a hydrataci pokožky můžete vyzkoušet kokosový olej. Co se týká toho škrobu to je pravda, ale tak malé množství jako je v tabletách, to se mi moc nezdá. Nicméně můžete vyzkoušet jinou formu příjmu hořčíku, ve větších dávkách, zcela bez jakékoliv přísady. V Latinské Americe je běžné používat k tomuto účelu chlorid hořečnatý hexahydrát, který můžete užívat jako práškový hořčík s vodou. Nechte to chvíli ustát, ta bělost pak zmizí a dostanete mírně bělavou vodu, čímž pak máte samotné ionty a téměř vše se vstřebá. Můžete to klidně dochutit lehce citrónovou šťávou a je to celkem dobré. Užívá se to zase v takové dávce, která těsně nevyvolává průjem. Problém je sehnat to v malém balení, ale nijak se to nekazí a pokud to nenecháte zvlhnout, tak to má životnost prakticky neomezenou.