Xeelee píše:
ovekyska, Dagmara: Závisláci se maj jít léčit. Zajděte si k psychiatrovi nebo se zkuste ponořit do sebe a hledat příčiny. Nuda? Nedostatek aktivit? Absence společenskýho života? Zajídání problémů? Bude to určitě hodně o psychice, ne jen o fyzický závislosti.
MeloryNox na tom třeba nebude tak zle. Jestli jo, tak by měla udělat to samý.
U mě je to psychické, neboť se již přes 10 let starám o těžce postiženou dceru, která již několikrát umírala a zase se vracela zpátky a tady žádný psychiatr nepomůže.To bych musela mít totálně otupělé city.Loni jsem byla na dobré cestě.Tělo jsem čistila, jedla syrovou stravu, dodávala vitamíny a minerály.Zhubla jsem 15 kg a dokonce jsem neměla menstruaci, neboť se tělo nepotřebovalo čistit.Pak nastal podzim a dcera na tom nebyla nejlépe (čas od času ji ta trocha mozku co má vynechá nějakou činnost,třeba trávení) a já v tom zase lítala.Strach, deprese, přejídání, sladkosti, nechuť cokoli řešit.Doufala jsem, že bude na jaře lépe ale přidaly se jí dechové potíže (prostě mozek najednou přestane posílat signál plícím a ona se dusí).Snažím se podporovat psychiku hořčíkem,velkými dávkami béček a bylinkami ale vše marné.Tak nějak se domnívám, že dokud dcera bude žít, tak se z toho nedostanu.