Psal jsem to sice již vedle ,ale hodím to ještě sem muže to být pro někoho zajímavé.
Má strava 1rok se skládá z 80% syrove stravy.90% veganské , max 1- 2x do tydne si dám bud kozí syr nebo ovcí pripadně vejce.
Dříve jsem jedl kulturisticky jidelníček kuře,ryže kuře ,ryže,tvaroh,hovězí atd,protein nápoj.
Startovni váha 110kg svalstvo nafouklé,objemovka.
Po nasazení této stravy rychle šlo hodně pryč vody ze svalu,špeky.Po pul roce jsem začal shazovat 2kg tydně.Zastavilo se to na 95 kg.
Musím přiznat ,že většina toho co jsem shodil byl tuk a zadrzovaná voda ve svalech ,která dělala svalstvo větší.
Výsledek citím se na menší váze lepe,jsem vyrisovanější,fyzicka sila zustala stejná,výkon šel nahoru,mrštnější a hlavně celkově mnohem zdravějši.
Upravila se mě střeva z těch tun masa vajec ,proteinovích nápoju nepřijemnych páchnoucích větru.
Dost udělala očista střeva a dalších 6 kroku detoxikace a protiparazitní kůra a za roky takto strašné stravy 2g živ.bilkovin na 1kg váhy toho ze mě lítalo dost.3 měsíce jsem měl řídkou stolici.
Sice od okolí slyším ty jsi ,ale zhubnul.Ale většina lidí má zvláštní přirovnání ke svalnatý a mě nebere takzvany mikinoví kulturista ,který v mikině vypada velkej a když ji sundá vypada svalstvo nafouklé vodou a je prorostlé tukem.(o prospěchu zdravotním ani nepíšu)
Ba naopak chtěl bych ještě o 5kg níže jelikož se ted cítím baječně.
Na této stravě co uvádím držím vahu již uplně s přehledem jako na mase.
Ovoce,zelenina,ovocné a zeleninové štávy.
Suš ovoce-datle,goji,fík
Ořechy a semínka (dělám si mléko)(mandle,paraořech,liskové,vlašske)(mák,slunečnice,sezam,len,konopné,dynové,chia)
1x denne 4 minuty povařená pohanka,jahly,quinoa,amarath
Kličky luštěnin(mungo,adzuky,cizrna)
Kličky řeřichy,horč.seménka,alfa-alfa
Lečivé bylinky a koření
Houby hlíva,žampion
Mořská řasa
Nějake superfood-raw kak.boby,maca
Oleje-olivovej,kokosovej
Voda-Ledinkova přes filtr dionela
Kysané zelí,pickles
Jablečný ocet v menším množství
V malém množství občas kozí sýr,kozí kefír případně ovčí nepast.
Doplnky b12,D3 v zimě
Ph-V pořádku
http://svajgl.sweb.cz/zavazky/kulturist ... rianom.htmsice se stydím
,ale přiložím sem svojí fotku kde mám sice ještě o 3 kg více jelikož novější nemám,ale na foto je to skoro rok přio této stravě tak jde vidět ,že člověk nemusí být podviživený jak si většina lidí myslí.
Navíc posiluji jen 3x tydně ,žádné velké váhy do pohodičky mám své tělo rád nechci si je na stáří zhuntovat.
Mimo to cvičím každy den jogu,tibetany a 1x tydně se protáhnu ketllbellem
Posiluji jen doma na zakladn lavecce a kladce.
http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... 34493.jpg/