Citace:
No k tomu ti poviem asi len jedno, ze ty musis byt riadny expert na rozlisovanie chorob .) Salmonelu som mal raz v zivote a nemyslim si, ze by jej liecba trvala kratko a uz toboz by ju nevyklatilo 8-10 kvapiek lugolu
Vysetrenie stolice potom endiaron 10-14 dni. Prve balenie endiaronu som odflakol lebo mi to zabralo uz asi po polke krabicky. Ale o tydzden sa ozvala znovu cize potom som musel poctivo vyzrat dalsie balenie a cele. Az potom bol pokoj. A vychytit salmonelu na zaciatku ? Ako si vedela, ze je to salmonela ? To pri kazdom prehnani a pichnunti v bruchu vies, ze je to urcite salmonela a davas si lugol a gse ? Dalsia kamoska co mala tiez so salmonelozou skusenost skoncila na infekcnom na kramaroch na 2 tydzne. Ale 8-10 kvapiek lugolu ju urcite poriesi
Pokazené vajíčko môže obsahovať rôzne hnilobné baktérie, medziiným aj teda tú salmonelu. Ja som po zjedení toho vajíčka mala priamu reakciu, doslova v priebehu pol hodiny, následne na to som niekoľko hodín vracala a bolo mi tak zle, že bolo viac, než jasné, že to vajíčko bolo niečím kontaminované, nebola to len "bolesť brucha".
Ak sa ale tie hnilobné baktérie zlikvidujú okamžite ešte v žalúdku, nedostanú sa ďalej do organizmu. Najdôležitejšie je to okamžite podchytiť a vtedy je šanca, že sa to rýchlo zlikviduje a toto neplatí len u salmonely, ale aj iných infečných ochoreniach.
Aj keď neviem presne aký typ hnilobných baktérií to vajíčko obsahovalo, je to vlastne jedno, pretože lugol má veľmi široký záber účinku a ja som použila kombináciu lugol-GSE-oregáno, čo sú tri antibakteriálne látky s veľmi širokým záberom. Veď lugol používajú napr. vojaci na dezinfekciu hocijakej kontaminovanej vody, čím myslíš, že napr. chirurgovia dezinfikujú rany? Jódom. Jód patril v histórii a patrí medzi najefektívnejšie antibakteriálne prostriedky, to, že sa dnes naň "pozabudlo" a používajú sa namiesto neho ATB a iné chemické lieky, nič neznamená a nie je nič nového v dnešnej dobe. Farmácia potrebuje zisky a nie, aby ľudia používali lacné a účinné prostriedky.
Prečítaj si niečo o jóde a na čo sa všetko používa:
http://www.olaloa.com/the-healing-power ... -sski.htmlNiečo o lugole a salmonele:
http://drclarkstore.com/lugols-research.htmlDr. Clark was an avid user of Lugol’s. She claims that it is so effective in killing Salmonella bacteria because the overgrowth of Salmonella is concentrated in the top region of the stomach, near the esophagus. “It floats on top and triggers the body to throw up as it putrefies and expands,” she claimed. Drinking a glass of water containing a prescribed number of drops of Lugol’s will therefore immediately kill much of the Salmonella the moment it enters the stomach.
Píšu tam, že ak sa rýchlo vypije lugolov roztok, okamžite ničí salmonolu v žalúdku. Je preto taký efektívny v zabití salmonely, pretože namnožená salmonela je koncentrovaná v hornej časti žalúdka, blízko pažeráku. Pláva navrchu a spúšťa vracanie ako sa rozkladá a expanduje.