Mwill píše:
Dobrý den,
Chtěl bych vás poprosit o pomoc, protože s doktory to již vzdávám.
Několik let trpím padáním vlasů, lupénkou(léčba kortikosteroidy, asi před pul rokem jsem je přestal užívat) a v posledním roce i únavou (která se neustále zhoršuje), zhoršením zraku, zduřením nosní sliznice, těžkýma nohama, ztrátou sexuální touhy, stěží dosažitelného orgazmu, rány na nohách se mi takřka nehojí, na rukách mi zůstávají bílé flíčky, řidká stolice(po klistýrech již ok) jílové barvy, od puberty mám tukové kuličky v podkoží průměr tak 1cm.
Byl jsem na jaterních testech, zjistila se zvýšená přítomnost eb virů. Ct dutiny břišní, vše v normě. oční úkaz na sítnici pravděpodobně dědičné dle doktorů.
Zjistil jsem že vyloučeni cukru, potravin z bílé mouky, alkoholu, kofeinu vede ke zlepšení lupénky. Rozhodl jsem se držet proti kvasinkovou dietu(pozitivní plivací test). Žádné cukry výrobky z bíle mouky, kvasnice, alkohol, kofein, bíla rýže, lepek, ovoce. Jim skoro denně cibuli, česnek, kysané zelí, výtažek z grepových semínek, kokosový olej, jablečný ocet, domácí kefír, ostropeřcovou kašičku. Na jídlo potom jáhle, pohanku, kukuřičné těstoviny, kuřecí maso, hodně zeleniny, ryby, vajíčka. snažím se o dělenou stravu.
Mám za sebou 7 klystýrů v řadě (4x slaný roztok, 2x jab. ocet, 1x urinou). Nevšim jsem si že by vycházeli nějaké kaly nebo usazeniny ale něco jako hlen protkaný jemnýma vláskama, a jednou s něčím co vypadalo jako bílý písek a velikosi zrna 1 mm . Tento týden z pátku na sobotu jsem prováděl očistu jater dle návodu zde na stránkách, opět žádné kameny jen něco jako hlen s vlákýnkama + velká únava.
3 denní půst(zlepšení lupénky), 2 denní dieta jen na štavách(červená řepa, mrkev, grep, ananas) opět zlepšení lupénky.
Bohužel jsem zhubl z 88Kg na 72, 6% podkožního tuku, Tak se nechci moc pouštět do dalších půstů.
Hlídám si ph moče. normálně mi kolísá mezi 6-7, Chtěl bych se pomocí jedle sody a zásaditých koupelí dostat na 7,5 (všim jsem si že to má pozitivní účinek na oči)
Při dodržování toho jídelníčku se mi lupénka nijak drasticky nezhoršuje i bez užívání kortikosteroidu, ale ani nějak výrazně nezlepšuje.
Ještě doplním že mi je 25 let vážím 72Kg, trpím stresem, úzkostma.
Myslím že lupénka se mi objevila několik měsíců po užívaní antibiotik, během jejich užívání vyrážka na žaludu, která se objevila i při užívání antibiotik o několik let později.
Během káždé léčby antibiotiky se mi objeví lupénka na novém místě.
Předem děkuji za všechny rady.
Tak antibiotika způsobují zaplísnění organizmu a pak se není čemu divit, nicméně zde máte vlastně dvě řešení těch vašich potíží. Jedno napsal člen Alex a druhé je ve fungicidech a protiplísňových opatřeních. Asi ideální bude projet vše najednou a uvidíte jak se tělo k tomu postaví.