Som vlastne takmer na surovej strave.Mäso nejem,občas si dám tuniaka zo skla,sem-tam ryba na grile,jem patlaninu z pravej ovčej bryndze nepasterizovanej,som prakticky skoro len na zelenine.Až teraz v lete som si dopriala nejaké ovocie doobeda,držím protikvasinkovú dietu /slinový test je oveľa lepší/,ale stále to nie je ideálne.Odkyseľujem sa uhork.šťavou,zeleným nápojom,zeleninové šťavy,pijem živú vodu ,robím si kefír.Niekedy si dám -hlavne po pečeňovej očiste pšeno,quinou,pohánku.Konzumujem namáčané orechy,semienka,orechové mlieko,do šalátov pridávam oliv.olej,tekvicový,konopný,fungicídne korenie,zelené riasy.Dopĺňam HCL,vitamíny skupiny B,kolagén,MSM,kremík,chlorid horečnatý,selénium,askorbát C,kapucínku,mám dve kúry s lékořicou spravené,D3 dopĺňam,rybí tuk,kokosový tuk,tráviace enzýmy,vit.E.Samozrejme,že som si dala predtým urobiť rozbor krvi na minerály a vitamíny.Robím si pravidelne urinové klystýry,mám asi 20 očíst pečene/dnes som akurát dokončila/,robila som si očistu ľadvín melónom-jednodňovú,rok čistím dutiny urinou a aj ju popíjam,výplach žalúdka každý týždeň raz až dvakrát ,niekedy si urobím jednodňovú hladovku,hlavne na spln.Teraz som nasadila Sanogel,mám naplánovanú antiparazitálnu kúru.Sladkosti nejem,tých som sa prejedla pred ochorením až-až.Mám doma aj Frolov prístroj,ale musím sa priznať,že som lenivá ho používať,dala som si záväzok,že začnem.Chodím na prechádzky denne.Nakoľko mám stále HCL málo a tiež horčíka,potrebujem vyladiť prekyslenie.Samozrejme má na tom veľký vplyv moja psychika,takže pracujem aj s touto oblasťou.Vyšetrenie krvi na temnom poli dopadlo veľmi dobre v porovnaní spred roka.Výsledky z odberu krvi sú tiež v poriadku , akurát mám menej železa stále.Takže asi tak v skratke.
|