Kiddo píše:
Děkuju za rady.
Tip na kakaové boby je výborný nápad. Předpokládám, že bob navíc nespořádám tak snadno. Přeci jen čisté kakao má velmi výraznou chuť. A další důvod je čistě logický (a já si ho hodlám naočkovat) - proč si chodit kupovat dobrotu páté kategorie(u nás prodávané čokolády), když mám v šuplíku největší kvalitu (bob)?
Video mě rovněž potěšilo. Ten chlapík tam vlastně neříká nic nového, ale po shlédnutí jsem měla pocit, jako by mi něco v hlavě klaplo.
Zajímalo by mě - také vám příbuzní hrnou sladkosti? Nebo se vám podařilo si to s nimi nějak vyříkat?
Ještě k tomu videu - snažím se pracovat na tom, abych dodávala svému mozku pozitivní impulsy. hlavně se snažím přeorientovávat svůj způsob myšlení, víc si všímat dobrých než špatných událostí atp. Ráda bych se zeptala, jak vy se staráte o to, abyste byli spokojení, co vá pomáhá/prospívá. Nějaké běžné denní rituály, techniky, četba...?
Zkouším být sportovně aktivnější, ale únava mě často přemůže.
Kakaovych bobu opravdu spotrebujete jenom velice male mnozstvi, protoze maji velmi vyraznou nahorklou chut a ve fianancnim prepoctu na prodavane cokolady vyrazne usetrite.
Dalsi aspekt je hromada tuku v prodavane cokolade, pokud nekupujete kvalitni horkou cokoladu.
Co se tyka negativniho mysleni a stresu, tak se postupne ztrati s preorientovanim na zdravou stravu.
Podel hesla:
Kdyz nejde o zivot, tak jde o h...o.Inzenyr