Mat píše:
Vobec sme sa nepochopili. Ku tejto váhe som sa dopracoval vita stravou a pitím stiav. Preto teraz skúšam zaradit v rozumnej miere tie obillniny a ten lanový olej+semená. Uvidím čo z oho vznikne.
Len by ma zaujímalo prečo tí ludia okolo mna nie sú už dávno mŕtvy. Ja sa takto strvovat nemienim, ale je to na zamyslenie.
Pokud si dobře vzpomínám, tak jste mi na samém začátku psal, že máte tuším 65 kg, ale tu váhu jste mi řekl pokaždé jinou, takže vůbec netuším, jaká byla váha reálná. Já jsem Vám psal, že váha zpočátku trochu poklesne a následně se stabilizuje. To by samozřejmě proběhlo, pokud by jste stále něco nevymýšlel a dodržoval nějaké logické zásady. Pokud patláte vše do všeho, tak to takto probíhat nemůže a je jenom otázkou času, kdy se dostaví opravdu vážné zdravotní potíže.
U nemocného člověka, jediné rozumné množství konzumovaných obilovin, je nulové. Co se týká olejnatých semen, tak ty je třeba, co nejlépe zpracovat a používat jich také velmi malé množství, nejlépe formou ořechového mléka. Totéž se týká klíčených luštěnin a zde je rozumné množství, tak 2 - 3 polévkové lžíce.
Pokud se nad tím chcete zamýšlet, tak vždy porovnávejte veškeré faktory, například těžce pracující člověk, například ve stavebnictví, který se hodně pohybuje a stresem tudíž netrpí, asi spálí mnohem horší stravu, než úředník, trvale zalezlý v kanceláři u počítače, zcela bez pohybu a navíc vystavený permanentnímu stresu. Možná i toto je důvod, proč Vy jste na relativně přijatelné stravě nemocný a ti lidé o kterých se bavíte i na podstatně horší stravě, nijak výrazně nestrádají.