[quote="Sikora":230dsp6g]Nevím jestli tady tu diskusi chápu správne, ale p. Jarda dával odkaz na rybí tuk s omega 3 mastnými kyselinami
http://www.nutraceutica.sk/sk/produkty/ ... lemon.aspxčili i tento není vhodné užívat??Právě ho mám objednaný!![/quote:230dsp6g]
http://www.nutraceutica.sk/sk/produkty/ ... _olej.aspxtak já už pár měsíců používám tento rybí olej bez těch příchutí - občas, flákám to, ted jsem asi 10 dnů měla řezačku močového ústrojí, brala jsem 1-2 lžíce denně, tři dny velmi odlehčená strava, koloidní stříbro, na akutní řezačku mi zabíraly 1-2 lžičky skořice. Dříve bych si bez ATB ani neškrtla a mívala jsem krev v moči. Nyní všechno zvládnuto. Kdybych si přečetla a věřila tomu, co tu uvádí Bludička, asi by mě to odradilo. Nikdy jsem nebádala až do takových detailů, co kde co obsahuje. Svoji "léčbu" jsem zahájila před třemi lety ( smrtelná a nevyléčitelná choroba, ojedinělá, klasická medicína léčbu jen zkouší - no dle počtu úmrtí pacošů neúspěšně ), kůry zde nehodlám opakovat, mnohokrát jsem je zde na foru uváděla, včetně kombinací stravy, na kterou sám p. Jarda mnohdy reagoval ne zrovna optimisticky, ale ani to mě neodradilo, mě to pomáhá a mám vše ověřené z různých zahr. zdrojů, mám pocit, že po EU je šílená cenzura a i úspěšná léčba opravdových doktorů ( Ráth-Pauling ) je smetena a přeinačena, je před ní varováno. Studovala jsem to pár měsíců, dalších pár měsíců ji úspěšně aplikuji na sobě. Jediné, co jsem si musela ujasnit bylo, jestli budu věnovat čas výběru urničky nebo se dám střemhlav do léčby, na kterou mi asi moc času nezbývalo. Bludička má jak vidno čas na svoji léčbu, proto se podle mě zabývá rozštouráváním a detaily. I u diety j. Budwig bádání oleje, já jsem nad tím ani moc nepřemýšlela, dle protokolu, který jsem dostala jsem vyzkoušela pár lněných olejů, vyhovuje mi od fy pro-vita, mimochodem ostropestřecovou kašičku si míchám právě s lněným olejem a trochou olivového oleje, bojím se samotné jaterní kůry - díky zde uváděným příspěvkům, kdy pro někoho nebyla až tak moc úspěšná a bezpečná, proto si jedu o hodně pomalejší, ale jak vidno také účinnou ostrop. kašičku. Ted mi kámoš poslal ještě jinou kůru od dr. Schulzeho, takže vyzkouším a uvidím.
Výzkumy a znalosti, které bludička těžce získává jsou obdivuhodné to ano, ale jsou mnohdy použitelné? Pro svoje věčné řešní pro a proti asi moc ne - pokud se v tom člověk začne štourat do hloubky. Já ji svým způsobem obdivuji, také stále něco studuji a dávám dokopy, zkouším a vím, že je to mnohdy na úkor okolí, rodiny, svého vlastního času - zdraví, díky věčnému tlemení do displu jsem byla nucená řešit i oči ( nakonec KS, koupele v urině, v záloze mám kapky z lněného oleje ). Ale na druhé straně jsem se naučila rozlišovat přijímání informací od lidí, kteří mají super výsledky a kteří se rok(y) plácaj ve vyladování svého zdraví s malými či nepatrnými výsledky. Je to jako chodit k dermatoložce, která je samý exem a pupínek, nechat se léčit kardiologem, který má za sebou 3 infarkty, alergologem s opuchlýma očima a kapajícím ucpaným nosem a tak podobně.
Co se týká zanesení organismu těžkými kovy - patří do jiného vlákna, ve kterém o tom Bludička pojednává, osobně mám co zub, to plomba, měla jsem přesně popsané příznaky, které uváděla Bludička, nestoustředěnost, zapomínání, já jsem to přiřazovala nedokrvování mozku z důvodu špatného okysličování na základě astmatu špatného dýchání. Těžké kovy jsem řešila tím, že jsem si pořídila infrasaunu a zjistila si " povrchově " co je doporučováno:
super je spirulina, chlorela, selen, zinek, infrasauna a pak ještě nějaká EDTA, ale cena je tam přes tisícku. Osobně si myslím, že význam mají i koupele v solích a sodě bikarboně, nebo aspon jen koupel nohou. Těžkých kovů se dá zbavit jednoduše štávovou dietou.
TAkže zelený řasy jsem nahradila odštavováním zeleně ze zahrady -vojtěška, jetelina - tu zde Bludička nějak nedoporučovala, já to prostě ale nemám čas řešit, mě šlo o chlorofil, a další zelen, zinek mám ve formě semínek, infrasaunu mám doma, EDTU jsem nepoužila, koupele v solích jsou super, jedu je často i když mi odpravují pěkně vanu, mám masážní a z děr mi leze jakási zoxidovaná zelen, štávovku mám za sebou 3 týdny a je to naprosto asi nejůčínější metoda. Plomby v zubech mám stále, nepoužívám žvýkačku, díky žvýkání se prý rtuť uvolnuje do organismu, jím jen jedno vařené jídlo denně ( bez 5ti jedů ) jinak ovoce zelenina. Tohle všechno mi stačilo na zahnání pocitů, že jsem otrávená rtutí, narozdíl od Bludičky mi toto zabralo do půl roku, ale jak jsem psala, svoje příznaky jsem přisuzovala spíše okysličení mozku, to jsem řešila tím, že jsem se zbavila astmatu, braním peroxidu a používáním ozonátoru ( kam se hrabe kyslíková terapie ).
Před znalostmi Bludičky a časem, který tomu všemu věnuje opravdu hluboce smekám, ale pro mě je spousta věcí od ní nepoužitelných, při mých začátcích by byly brzdou a možná bych je díky tomu jejímu detailnímu bádání ani z obavy nepoužila. V jednoduchosti je krása a účinek, tak na co si komplikovat život už tak zkomplikovaný.
Infračervené záření a eliminace toxických látek z těla
Následující souhrn pochází ze zdroje: Cline Medical Center, Nanino, British Columbia, Canada.
Dlouhodobým výzkumem bylo prokázáno, že složení potu v klasické sauně z 95-97 % tvoří voda. V infrakabině pak jen 80-85 %, zbytek tvoří tukové buňky a cholesterol, v tucích rozpustné jedy, těžké kovy, kyseliny, sodík a čpavek. Z toho vyplývá, že v klasické sauně se vyloučí potem jen 5 % škodlivin, kdežto v infrakabině 15 %.
Sauny a parní lázně byly po staletí používány k detoxikaci organismu. Tradičně se používaly pro zlepšení mentálního zdraví, snížení bolesti a pro zvýšení dlouhověkosti. V posledních letech byla intenzivně studována terapie hypertermií (pocením) a několik výzkumů je popsáno ve vědecké literatuře. Během těchto výzkumů bylo zjištěno, že sauny velmi snižují obsah toxických látek v těle.
Při správně provozované hypertermní terapii dochází k obrovskému vylučování těžkých toxických kovů, včetně rtuti, pesticidů a dalších. Teplo způsobuje vylučování toxinů z buněk. Toxické molekuly se pak přechodně uschovají do lymfy. Protože pot je produkován z lymfy, toxiny se touto cestou dostanou z těla ven. Pro tento způsob vylučování toxinů nejsou důležitá
Naposledy upravil jani dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 597 |
1350896374 |