bludicka píše:
Užívateľovi "jani":
Drzosť niektorých ľudí naozaj nemá hranice, v príspevkoch ma pourážate a to myslím aj iné vo vlákne "ľanový olej", "viete" o mojej chorobe a diagnostike pomaly viac, než ja sama a vzápätí v ďalšej vete idete písať o tom, že sa ma chcete spýtať na nakličovanie formou SZ?!? Takto nemôžete jednať s ľuďmi a čakať, že oni Vás budú potom akceptovať, to robíte aj v reálnom živote alebo si to dovolíte len pod rúškom internetovej anonymity?
Já jsem třeba jedním dechem a s obdivem četla tvoje příspěvky o klíčení semínek, jak to máš promakaný, super. Chtěla jsem se tě zeptat, klidně do sz, jak se zminuješ, že máš chorobu, kterou u vás neuměj léčit, o co se jedná? Tu otravu rtuti jsi si diagnostikovala - vsugerovala ty sama (?), já jsem prakticky nevyčetla nic, z čeho bys mohla vycházet k jejímu stanovení.
Možná byste se divila, ale zase tak anonymní zde nejsem. Barevně jsem rozlišila věty, možná, že když si je přečtete znovu a budete se trošku soustředit na jejich význam, tak vám dojde, že jsem nežádala o žádnou informaci přes sz o nakličování semen. Tím jsem se zabývala kdysi před 3mi lety, v současnosti se mi líbilo, jak máte propracovanou metodu vy, ale já už se nakličováním nezabývám tak, abych potřebovala rady. V další větě se vás táži, co vlastně máte za nevyléčitelnou chorobu, a když se ptám, je logické, že nemohu diagnostikovat něco, na co se teprva ptám, a na co mi nebylo odpovězeno a také bych si to vzhledem ke svému znalostnímu deficitu ani netroufla.
A ja som tu nikdy nepísala svoju anamnézu liečby z otravy ortuťou, svoju diagnostiku a celý priebeh mojej liečby, napísala som tu len zopár rád o chelácii ťažkých kovov, zopár zdrojov a akým smerom by sa ľudia asi mali uberať, keď toto chcú riešiť.
Ano, o to přesně tu jde, vy jste zde opravdu napsala jen pouhopouhé útržky, o svých vlastních zkušenostech se nezminujete, jen zde dáváte to, co pohledáte.
Zde si ale lidé vyměnují spíše své vlastní zkušenosti, dělí se o své vlastní výsledky s léčbou, líčí své osobní příběhy, prostě je to o nich samých, ne o nějakých studiích, které někdo někde provedl a bůhví jak. Vy jste tu prakticky nenapsala o sobě nic, co by bylo druhým přínosem dle vaší vlastní zkušenosti, jen zde hážete vyčtená a vygooglená " moudra ".
Ja Vám to tu už vysvetlovať nebudem.
Monologem, jaký si zde vedete bych to ani nepochopila.
ja som takisto pár krát robila očistu pečene v rámci chelačnej terapie.
Bylo by možná pro ostatní zajímavé, s jakým průběhem, s jakým výsledkem, v jakých intervalech, zda tomu předcházela očista tlustého střeva, což je základem jakéhokoliv prvotního detoxu - s jakým průběhem, s jakým výsledkem, jak dlouho jste prováděla a jestli vůbec štávovou dietu - průběh, výsledek, hladovky - výsledek, průběh, na jaké stravě jste, nejde jen napsat, že na zdravé stravě... a tak podobně, prostě se podělit o svůj příběh, úspěchy i neúspěchy, bráníte si své soukromí pod pláštěm bludičky ....