pisnicka12 píše:
Má význam čistit lymfu dva dny místo tří? Druhý den jím a piju citrusy a už mi to leze i ušima. Nevím jestli 3 dny vydržím...Navíc mám velké bolesti hlavy,to má asi souvislost s tou očistou,že?
Sorry, ale pri tej očiste by hlava určite bolela aj mňa, a nemalo by to súvisť s detoxikačnými symptómami (predsa len mám za sebou 6 očíst pečene, XY urinových klystírov, XY výplachov žalúdka, derivačná kúpeľ, rôzne kúpele, a rôzne iné detoxikácie)... Ide o to, že citrusy sú JIN, a už je vonku celkom chladno... Hlava ťa bolí z toho, nie z očisty... Proste teraz dostávaš len samé sacharidy z ovocia, a všetko v jinovej forme... Keby si dva dni nejedol nič a pil iba vodu, určite by ťa hlava nebolela... A očista by bola na hladovke bez štiav ešte silnejšia... Či mi chce niekto povedať, že (príklad) 40 dňová hladovka na urine či na čistej vode je menej účinná ako 40 dňová hladovka na šťavách ? ... Ide mi len o to, aby Písnička pochopil, že ho hlava boli z energetickej nerovnováhy, a nie z detoxikácie ako takej - tá prebiehať MôŽE, ale NIE Z TOHO ho bolí hlava. Som si tým takmer úplne istý.
Prečo som si tým taký istý ??? Lebo mňa hlava nikdy nebolela pri žiadnej očiste, ani pri očistách pečene, ani pri 3 dňovom pôste, ani pri akýchkoľvek iných očistách, ani pri praktikovaní néti, ani pri očiste krve slnečnicovým olejom premieľaním v ústach (robím to dlhodobo)... Ale viem, že keby som jedol a pil tieto dni (polovica októbra) to čo ty, tak by mi bola veľká zima, a pravdepodobne by ma bolela aj hlava...