Jana5555 píše:
Dobry den, uz nevim kudy kam. Uz asi 2 roky mam v krku neustale hlen. Jakoby mi sel z nosu do krku, ale dycha se mi nosem dobre. Jsem u 7. jaterni ocisty, delam si klystyry a jim velice zdrave uz delsi dobu. Nevite, cim to je a jak se toho muzu zbavit? Mam v puse moudrak, uz asi 3 roky, ktery je jen z casti vylezly a mam v nem neustalou infekci, protoze z nej jde oskliva chut a kdyz na nej sahnu, tak je hnusne citit. Jdu na vytrhnuti za 14 dni. Muze to byt tim? Dokonce jsem si zacala vcera kapat do nosu urinu. Uz nevim, jak se toho mam zbavit.
Proc to mas nevim, to by chtelo vedet vic, ale mela by ses toho snadno zbavit. Kajensky pepr, cesnek, zazvor, kren, jablecny ocet. Nejdulezitejsi je dat poradne davky. To co je tekuty tak kloktat, to co nejde, treba cesnek, tak nechat v krku a puse delsi dobu pusobit. A pak to polknout. Problemy tohoto typu by mely zmizet za par dni. i s tou infekci v moudraku. Nedavno jsem mel vacek pod zubem, mimo jine i priserna bolest, zubu se ani nedalo dotknout. Tak jsem chvili hrabal ve svych zdrojich a pouzil to co ti uvadim, i kdyz jsem neveril, ze to muze v mem pripade pomoct. Cesnek jsem mel mizerny cinsky, ale prolisoval jsem 8 strouzku na chleba s maslem (nejen jednou) a palil dokonale, a k tomu kousky uschle habaneros papricky. Ty mas problemy v krku, tak na to muzes snaz pusobit i primo kloktanim kajenu... Ale mne to zabralo i pres zaludek. Rano nebyla po vacku ani pamatka. Bylo to v patek vecer a do pondeli snad cesnek vycichnul. Slabsi caj s kajenem muzes prohnat i pres nosni dirku, ja delam neti bez konvicky, zmacknu levou nosni dirku, ponorim pravou do plne sklenicky s urinou, vodou s kajenem..., nasaju pravou dirkou, zaklonim hlavu a necham to stect do krku nebo se naklonim dopredu na levou stranu a necham vytect levou dirkou, tedy vetsinu oboji, necham to stect a vyleju druhou nosni dirkou. A pak opacne. Nevlastnim konvicku na neti a toto staci . Ale predpoklada to cisty nos. Kdyz nemas cisty nos, a pripadne i kdyz mas, tak na ruku trochu kajenu a nosnima dirkama nasat, moooc prijemny, ale az za chvili
. Hlen v krku to vsechno prezit nemuze, ty jestli mas tuhy korinek jo
.
Dostala jsi spoustu doporuceni. Jestli zkusis neco z toho co radim ja, tak by me pak zajimalo jak se ti to libilo
.