Tezko zjistis jednu jedinou pricinu, problem je komplexni. Tezk oti mohu poradit takhle od stolu. Nezbyva nez se naucit zit tak abys mel vice energie.
Sam ti mohu doporucit z vlastni zkusenosti zmenit emocni rovnice, viz moje literatura a dokumenty v podpisu neni to uplne ale to zasadni tam vyjmenovavam.
Mozna trpis syndromem z pretrenovanosti. Taky sem si zkusil. Mas mozna pretizeny metabolismus. Rozhozeny.
Jinak na svaly je dobry cas od casu zaradit odpocinkovou pauzu treba 2 mesice nesportovat a nepretezovat se, relaxovat, spanek po obede, pravidelny rezim, "spani se slepicema", podporit metabolismus spravnymi emocnimi rovnicemi, prijemnou cinosti, projetim se na motorce i v chladu, konicky, chozenim na vzduch, harasenim, flirtovanim, dodanim drasliku treba v podobe KCl (cca 0,5-1,5 g/den staci kratkodobe). Nenechat se nikym ponizovat.
Specialitkou pro mne je 2 kg domacich utopencu ( na 0,5 litru 10 min povareneho laku: 0,2-0,3 l octa podle chuti, 1 cibule, 1-2 lzice cukru podle chuti, rajce, paprika, bob. list (5 listu), nove koreni, cely pepr (po lzicce), cukr davat radeji az po povareni.
Utopence snim rano a vecer behem tydne s certvou cibuli a trochou laku a dost citim ze svaly zaplesaji a i psychika se diky spravne kombinaci-octa a zivin z burtu relativne zlepsi, mivam pak poranu v praci zachvaty smichu z veci kterym bych se nebyt utopencu treba jen lehce pousmal nebo bych na ftipne pointy ani neprisel
. Euforie a kreativita pracuje na plny plyn.
Přetrénovanosti ani přetížení svalů bych se nebál, protože jsem se v posledním měsíce docela "flákal", předtím prázdniny - kdy nebyly tréninky. O emoční a psychické stránce vím, většinu času jsem pozitivní a veselý člověk ( a to po celý život). Ovšem sám na sobě poznávám, že nutnost řešit co smím a co nesmím, kolik mě bude stát kvalitnější potravina apod., mi poslední měsíc docela ubrala elánu a radosti. Počítám, že se to brzy srovná, mám k tomu jisté předpoklady
Nejvíc mě trápí doplňování bílkovin - především, je-li to nutné a zda nejsem pouze v bludu. A druhou věcí je nadýmání. Pomohla by mě nějaká rada na testy, které mohu provést, abych zjistil, co je příčinou nadýmání. Už jsem vyzkoušel pár věcí, a stále netuším...