[quote="phoenix":2r810zpu]Dobry den, merala som si teplotu v ustach a cely den je pod 36.5, vacsinou 36,3 . lugol pouzivam na hlavu (zhruba kazdy treti den asi 30 kvapiek do pol litra vody, ktorym si hlavu oplachnem) a sem tam nim kloktam a potieram mandle. na vlasy ucinkuje vyborne, vobec ma nesvrbi koza a netvoria sa lupiny, je to taky zazrak. chcela by som ho uzivat aj vnutorne, opat mi nejak zredli vlasy a uz neviem co s tym. beriem HCl, stravu mam myslim si v poriadku a doplnam mineraly a tiez kaolin (vnutorne aj vonkajsie patlam na hlavu), MSM s vit. C.
stale mi ale neni jasne vnutorne davkovanie lugolovho roztoku, vsade sa pise inak. nechcem to zase prehnat kedze aj doplnam jod cez pokozku hlavy a to ste pisali ze sa toho tiez vsaje dost.
lugolov roztok mam ten od vas, cize 1g jodu, 2,5 jodidu na 100ml vody
1.da sa zacat prvy den 1 kvapkou, druhy 2, treti 3 a tak dalej dajme tomu na 10 kvapiek a po 3 tyzdnoch pauza (a ako dlho?). lebo to ze mam brat 80 kvapiek mi uz pride fakt moc...
2.a nejak som nenasla info co s tymi kvapkami, moze byt do pol deci vody a vypit?
dakujem za odpoved
update: teraz som si zmerala teplotu a zrazu vyskocila z 36.3 na 37.1 po tom, ako som si oplachla hlavu lugolom (cca 30 kvapiek na pol l vody) a vykloktala hrdlo (cca 8 kvapiek na pol deci vody)[/quote:2r810zpu]
Tak rozpisy dávkování zde jsou, to si můžete nakoukat třeba zde
Naposledy upravil Jarda dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0 |
1 |