SIRIUS007 píše:
dekuji za odpoved. je mi to jasne,ze zde neni mnoho rad,precetl sem toho dost na netu a vsude je to same,jako kdyby to nekdo okopiroval. tak sem potreboval znat Vas nazor. predevsim ohledne leku.vim ze tu nikdo nema rad farmacii.taky ji nemusim.manzelka ma spasmy nebo spazmy?nevim proc se to tak blbe jmenuje kdyz sou to proste krece,stahy.a na ty krece bere leky,tak sem se chtel zeptat jestli neznate nejakej prirodni figl nebo jestli v tomto pripade neni jina moznost nez ty leky.bere ALGIFEN NEO, NIMOTOP S, ELICEA, ZOPITIN.co se tyce ocisty tela,nevim jestli ktomu zenu premluvim.ted bere kapsle rybiho tuku,protoze ten klasickej ji nechutna myslite,ze totak staci?a jeste bych se chtel poptat co rikate na cigarety? zena kourila a obcas ma zase chut no
To víte problém je vždy v odhodlání člověka, někdo si holt nedá pokoj dokud se nezasebevraždí, ale to nevyřešíte, to je každého volba a za mě, čím více bordelu dostane ze sebe ven, tím lépe se jí bude žít. Křeče, většinou mají souvislost s deficitem hořčíku a draslíku, čili tyto prvky bych si nechal laboratorně zjistit a pokud budou hodnoty nízké, tak doplnit, což by mohlo problémy zmírnit. Jinak, pokud jde o omega 3 mastné kyseliny, to asi tobolka denně nespraví u dlouhodobých deficitů se bere rybáč na polévkové lžíce, nebo lněný olej v patlanici i deci denně. Také mě napadá germanium, to je v česneku a na cévy špička.