babanci píše:
Včera jsem dlouze diskutovala se známým plzeňským lékařem přes gastro o jaterní očistě. Zase mi tvrdil, že když vypiji olivový olej s grepem a do toho vlítne žluč, útvary, co si mi jeví jako kameny, jsou ve skutečnosti shluky toho obojího a vznikají až v tenkém střevě. Sice se mi tomu nechce věřit, chtěla bych se zbavit žlučových kamenů, co mě trápí už roky a tohle mě bere naději, ale... jaterku jsem dělala nedávno po šesté a kameny mám ve žlučníku stále. Co si o tom myslíte, přeci jen mi to leží v hlavě. Jaterku dost špatně snáším, je mi vždy celý víkend docela nanic, samozřejmě, že se to dá vydržet, ale aby to k něčemu bylo. Je mezi Vámi někdo, kdo se prokazatelně zbavil žlučových kamenů, viditelných na sonu? Děkuji za odpověď.
O cemkoliv se budes bavit se znamymi i neznamymi lekari, tak ti budou rikat to co se uceji, ze jakakoliv alternativa je na nic a jedine funguje chemo a podobny svinstva. Asi jsi se doktora neptala, jak to, ze kdyz se udela ocista 5-10x, tak kameny prestanou vychazet. Pri prvnich ocistach jich ma kazdy spoustu a pak cim dal min. Kdyby byla pravda co ti tvrdil a delaly se kameny ve streve, tak se tam budou delat vzdycky. A jak to, ze nektere kameny maji vapenatou skorapku nebo jsou cele zvapenatele, ja jsem jich mel asi 5 a kamoska asi 20.
Jeste pises, ze jaterku spatne snasis. Existuje rada navodu, ja jsem jich cetl a videl 7 a z toho 4 jsou temer shodne az na urcite detaily, ktere ale muzou byt dulezite. Ty 4 velmi podobne navody jsou dr. Huldy Clark, Andrease Moritze, Kevina Trudeau a Jarduv navod, ktery asi pouzivas i ty. Ale je tam jeden rozdil v piti vody. Dr Clarkova a Kevin Trudau pisou, ze po 14. hodine namas jist ani pit. A pokud toto pravidlo porusis, muze ti byt velice spatne. Moritz povoluje vodu na oplachnuti rtu po piti epsomky ale vic nedoporucuje. A Jarda ze se nema jist a nema se pit nic nez voda, ale tou nesetrete a cim vic vypijete tim lepe. Hulda Clark taky doporucuje po piti oleje okamzite ulehnout a spat, coz v pripade ze vypijes spoustu vody casto nefunguje, protoze chodis na zachod. Z vlastni zkusenosti muzu rict, ze neni zadny problem nepit vubec nic. A Hulda Clark doporucuje zacit zas pit az rano 2 hodiny po vypiti druhe davky epsomky. Clarkova, Moritz a Trudeau zakladaji sva doporuceni na tom, ze ucel epsomky neni vyplachnout streva, ale rozsirovat zlucove cesty. Pokud pijem co nejvic vody jak doporucuje Jarda, tak vlastne delas sank praksalanu a vetsina epsomky z tebe odejde a nemuze plnit hlavni ucel, tady rozsirovat zlucove cesty. Takze moje doporuceni je, kdyz je ti blbe pri Jardove navodu, zkusit od 14. hodiny nepit a zacit s pitim az rano 2 hodiny po vypiti 4. davky epsomky. A kdyz to nezvladnes, tak se napit vody, ale co nejmin. A pak muzes porovnat jestli ti nebude lip.
Ja jsem se zbavil nekolika kamenu s vapenitou skorapkou, ktere by asi na sonu byly videt. Ale jestli byly videt na sonu nevim, protoze potom co jsem zjistil ze doktori a lepe receno medicina lze a neleci pricinu nemoci, aby se lidi nedej Buh nevylecili, tak uz se s nima mimo urazu nebavim.