laco píše:
dobry den,
mam par otazok.
,
vcera konecne doslo k poriadnemu vyprazdneniu /okolo 20:00/, den predtym , resp. na veceru som jedol:
cerstvy spenat(zakupil som cerstvy 0.5 kg za 2,5€, kvoli trhline konecnika, niekde som cital ze to odporucate, teda aspon myslim:), viem ze je dobra aj pohanka), mrkvu,zeler, redkvicky,cibulu cesnak, olej, korenie.,,,
, vcera na obed takisto ako aj dnes:
zeleninovy salat /paradajka,cibula, uhorka, kapusta, paprika/, feferony,olivy/zavarane/, oliv, olej a jablcny ocot,
chcel by som vediet, ci ma z tohto jedla alebo je to dosledok klystirov, prislo spontanne nutkanie na stolicu , takisto po tomto jedla ma znacne nafukovalo.kvoli octu ?
, a tiez by som rad vedel ci je tento jablcny ocot OK , kedze mi chuti..
- taktiez napr ked robim klystir vecer ,zvycajne o tej 23:30, skor nemozem kedze kupelka je obsadena..., tak zrobim klystir, ak som nebol na wc v ten den tak vyjde stolica , z celeho dna a vecera z predosleho dna, okrem vecere v ten den (18-20:00), na druhy den po praci pri mojom traveni ak dojde k vyprazdenniu tak obsahuje vcerajsiu veceru plus ranajky a obed pocas dna, je to tak ?:)
- no a este 1 otazka, vcera pri urinovom klystire, som citil v creve take jemne palenie,nic hrozne, a bolo to fajn ,kedze crevo som mal "prazdne" , klystir este toho dost vycistil... lenze dnes som chcel znova urinou ale flasku co som mal , mama vyliala , tak sa chcem opytat , mozem pouzit na klystir vyhradne vecerny moc?
dakujem za info
L
To po mě chcete jasnovidecký výkon, jak já mohu vědět zda je to z jídla, nebo z klystýrů, to musíte cítit sám, co vám pomáhá a dle mého názoru je to spíše kombinace obojího. Ocet by vás nafukovat neměl, to dělají vždy kvasinky a s octem to nemá mnoho společného. Jablečný ocet je vhodný, ale ne ve velkém množství. Normální prodleva od snědení do defekace má být 8 – 16 hodin, takže to, co popisujete je celkem ok. Na klystýr můžete použít jakoukoliv moč, jak starší, tak čerstvou, to nepředstavuje žádný problém. Nepíšete nic o kefíru a doporučuji vám ho užívat co nejvíce, protože likviduje kvasinky.