Mellany píše:
Dobrý deň pán Jarda ,
Prosím Vás o radu, chcela by som zajtra začať s očistou lymfatických uzlín, ale mám pár pochybností ohľadne postupu.
Vlani začiatkom roka som začala s vegetariánskou stravou, očistou čriev, pečene, kĺbov, ľadvín, pôstom a skúšala som aj urinoterapiu. Cítila som sa vynikajúco, zmizla mi alergia a ekzémy, prestali mi padať vlasy, spevnili sa mi nechty, schudla som 10 kg, vrátila sa mi späť energia do tela. V lete som sa ale zasekla, potrápila ma kandida a psychika, pribrala som 5 kg, spravila som celkovo krok späť, nejedla som síce mäso a polotovary, ale mala som úlety so sladkosťami a blbo som kombinovala potraviny. S očistami som načas prestala , až na občasné klystýre asi dvakrát do mesiaca.
Teraz sa znovu rozbieham. V Januári som spravila 2 shanky a 2 klystýre, teraz sa chystám na očistu lymfy.
Chcem sa spýtať, ako často opakovať očistu čriev ? Vlani v zime som robila očistu 6 týždňov, potom len občas klystýr. Stačí šanka raz do mesiaca a podľa potreby klystýr ?
27.1 som naposledy robila šanku , a teraz 5-7.2 by som chcela skúsiť čistiť lymfu. Lenže v piatok ráno mi idú brať krv pre rôzne hormonálne vyšetrenia, tak neviem , či to neovplyvní výsledky a nemala by som to odložiť na víkend. Chcela by som zajtra ostať doma, a potom v stredu, štvrtok ísť do práce. Dá sa táto očista robiť keď som v práci, celý deň sedím v kancelárii pri počítači , alebo je detoxikácia príliš silná ?
Poraďte mi prosím, ďakujem.
Tak výsledky to pochopitelně ovlivnit může, ale asi ne zásadně, jinak myslím že je zvládnutelná i při lehčí práci, čili zde by asi problém být neměl.