Dobrý den
Měl bych také jeden dotaz.
Podle návodu sem si provedl očistu kloubů pomocí vylouhovaného odvaru z bobkového listu. Nejprve jednou, poté za týden znova. Nepozoroval sem žádné zabarvení moči a neměl sem žádné potíže. To mne trochu mrzelo, ale asi nejsme tak zanesený jak sem myslel. Je mi 30 let a jsem vlastně zcela zdravý...až na hlavu jak někteří přímo či nepřímo říkají
Po druhém kole mne ale začala bolet achillova šlacha. Ne přímo, ale u patní kosti. Měl sem mezi roky 2010 až 2012 vleklé problémy se zánětem konkrétně achillovy šlachy. Bohužel asi jen díky retardovaným ortopedům u nás v Jihlavě, jsem byl doma vždy jen měsíc a už mě hnali do práce, kde sem byl 8 hodin na nohách. Marodil sem s tím v průběhu 3/4 roku víc než půl roku. Nakonec sem z této práce odešel.
Pozůstatkem této vleklé peripetie, která mě čirou náhodou přivedla k věcem jako je MMS, CDS a další druhy očisty a zdraví prospěšných látek, byla malá ostruha. A na pohmat bylo jasné, že právě s touhle mrškou se něco děje. Bolel mne úpon šlachy. Vida, že je asi ostruha rozpouštěna, sem nasadil po týdnu další, tedy 3. kolo. Bohužel ostruha bolí stále...trochu, lehce, neomezuje mne to, ale stále to cítím. ............................ Nevíte co s tím dále?
Přiznám se bez mučení, že když sem nepozoroval žádné větší změny ve stavu kloubů a ani ve vylučovaných látkách, tak sem se vykašlal na očistu střev. Mohl by tohle být problém? Je mi jasné, že mi tady vynadáte, že očista nemohla být úplná, když sem si nevyčistil tlusté střevo, ale souvislost s bolavou ostruhou mi tady jaksi moc nesedí.
Předem moc dík za rady a postřehy