NOWOCAYN píše:
to Jarda : A ked nie som stresák, ale som človek silne nešťastný ? Na čo vplýva nešťastie - čo ničí ? Lebo nešťastnejšieho ako som ja pravdepodobne nepoznáte - to je dan za to, že som pochopil Osha, že sa zdravo stravujem a ľudia sa mi za to smejú, že som v sexe totálne bez zábran ( a takú nenájdem ), že som komplet pochopil psychologiu človeka, a že vidím ako reklama, médiá, lekárstvo atd klamú ľudí - ktorí tomu veria a mne sa smejú. Ja osobne som to nezvládol, tak som nešťastný že to ani neviem vyjadriť, a zdravá strava a detoxikácie sú asi to jediné,, čo ma drží pri živote. Takže aký orgán ničí "veľmi silný smútok", a ako mení určité telesné tekutiny, neviete náhodou ? Dakujem za odpoved.
NOWOCAYN drže se! Soucítím s tebou a držím palce, ať se tvoje situace zlepší,
já to zvládám celkem v klidu, i když s občasnými hádkami, ale mamka se z toho taky hroutí, protože jí doma docela dělají peklo, jen když si chce udělat blbou šťávu, ach jo, já se jen bojím, až budu mít dítě, jak ho budou babička (s přítelovi strany) a švagrová s rodinou litovat, že mu nedám dortíček, nebo knedlíčky...
doktorka kamarádce radila, aby začala dávat dítěti (1,5 roku) už trochu masa !!! (doktory budu rovnou vraždit...
)
Je těžké vybočovat, držím palce.
---------------------------
Co se týče MMS, pane Zajíčku, mám dotaz, jestli vyjde na stejno hodit do sebe samotné MMS a zapít ho vodou, nebo to MMS nalít do sklenice vody a to pak ihned vypít?
Děkuji
zdravím
Jana