Jaký kdo používáte destilační přístroj, nebo demineralizovanou (demi) vodu - např. GPD75+za výstup filtr RO/DI......?
...možná byl šlo místo destilky RO/DI ? (demi voda) = RO vodu u které je k těm 3 základním filtrům u GPD Standard 75 (membrána+aktivní uhlí+mechan.předfiltr), přidán ještě jeden filtr ZA VÝSTUP, co odčistí vodu na demi vodu, téměř srovnatelnou s destilkou...? .... vydrží prej 2000 L, říkal mi o něm zkušený prodavač z podmořského světa že to používá na vodu pro korály do velkých akvárií...korály jsou obzvláště háklivé na čistotu vody, a v té vodě ze základní sady GPD Standard75 podle mne zůstanou
zbytky antibiotik, drog a antikoncepce, co lidi vyčúraj a je ve vodovodním řádu neboť to většina čističek podle mne není schopna odfiltrovat...
Jsem domluven s ochotným pánem z podmoř.světa, který by byl ochoten smontovat mi GPD75+ RO/DI filtr navíc na výstup - s možností volby přepínání mezi RO/DI a "obyč" RO...
- myslíte že je to dobrý nápad, nebo měl by jste nějaká jiná doporučení ?
(to RO/DI neni velký náklad navíc, a životnost 1600-2000L)
(filtr s RO/DI může mít až 98% čistotu, tedy téměř srovnatelnou s destilací, a hlavně ty odfiltruje zbytky ATB,drog a antikoncepce co lidi vyčůraj a žel to zatim neodstraní většina čističek odpadních vod, ale ASI ani základní RO přístroj GPD75 standard doporučovaný panem Jardou...
Já mám destilační přístroj tu klasiku od P.Máchy, a podobné nebo asi stejné jsem v různých variantách viděl
na netu v e-shopech od necelých 6000 do 9000...
Nejlevnější destilační přístroj co sem objevil, byl tento:
http://www.puresystem.cz/eshop/uprava-v ... troje.htmlPS: zajímalo by mne, zda dodržujete předepsanou výměnu uhlíkového filtru u destilačního přístroje který je jako nástavec na vývodu hubičky přístroje...,ještě sem ho neměnil ani nevim kolik by stál a kde sehnat...