Jarda píše:
Z čeho usuzujete, že diskuze je nesourodá, myslím, že lepší budete hledat jen ztuha. Navíc na takto položený dotaz není možné dát odpověď, uvědomte si, že každá z uvedených variant se jinak připravuje, jinak používá, má jiný záběr a jiný účinek, čili už toto vylučuje jednoznačnou unifikovanou odpověď, pokud nenapíšete, co tím vlastně chcete řešit.
Omlouvám se za nekonkrétní dotaz. Myslel jsem ale všeobecně, na většinu nemocí a zdr. problémů, zda je třeba silnější a vhodnější MMS či MMS2, nebo CDS. Píše se zde že MMS působí radikálně a téměř na vše, (čemuž věřím, i když nemám osobně vyzkoušeno). Co je tedy silnější a co slabší? Co je vhodnější pro radikální očistu a radikální léčení? Asi jak na co. Někde jsem se dočetl, že CDS je slabší než MMS a proto k dosažení stejných účinků je potřeba větší množství. Třeba na záněty v těle, candidu, klouby. a podobné i jiné nemoce. Jistý léčitel z Ostravy totiž nabízí vyrobený CDS, což mě zaujalo, jelikož na výrobu MMS,1,2, a CDS si jaksi netroufám a mám z toho trochu obavy. Píše ale, že jeho CDS je stejně účinné jako MMS, tak nevím. Zde je kopie části jeho vyjádření:
Inovace v podobě CDS
CDS je název pro Chlorine Dioxide Solution a jedná se o rozpuštěný chlordioxid (účinná látka z MMS) v pitné vodě. Andreas Kalcker, spolupracovník Jima Humbla vyvinul metodu, jak oxidem chloričitým nasytit pitnou vodu, kterou pak po zředění můžeme použít pro užívání a pro léčení. Tato voda nasycená plynem oxidem chloričitým je oproti užívání MMS o mnoho příjemnější a se stejnými čistícími účinky jako originální MMS!
Odpadají však nevolnosti, bolesti žaludku, průjmy jsou minimální, protože CDS nezpůsobuje po delším užívání acidózu (překyselení žaludku, střev, organizmu). Průjem bývá znatelný pouze v případě, že dochází k čištění jater a střev.
Další výhoda je, že se plyn dá volně z láhve z naředěné CDS nadechnout, což není nijak nepříjemné, jen to lehce v nose zaštípe, jako při šňupnutí šňupacího tabáku. Takto jsem si vyléčil průdušky a léčím si tak každý kašel, chřipky či jiné onemocnění dýchacích cest. Všechny takové malé obtíže jsou spolehlivě za dva, tři dny pryč. S CDS je vhodné provádět i intimní hygienu, ředění nechť si každý zvolí, podle potřeby. Výplachy ústní dutiny jsou spolehlivou zbraní proti krvácivosti dásní a výborný lék na paradentozu atd.
Kdokoliv bude mít zájem o CDS, určitě mi zavolejte, nebo se ozvěte na E-mail, domluvíme se na podmínkách, mohu CDSku poslat v pet láhvi poštou (2l CDS - 200Kč+150 poštovné), s návodem jak si připravit dávku na 20 dní. Přeji všem zdraví , L.S.
Více zde:
http://tachyon-ostrava.webnode.cz/mms-a ... yroba-cds/ A tak jsem chtěl vědět jak si to stojí v porovnání třeba s MMS1, MMS2. Děkuji a ještě jednou se omlouvám za nekonkrétnost. Milan.