Janin : 3 mesiace na ovocí ? ... To by som videl na dosť silné prekyslenie toto......
A ako som vravel na tomto fore už v minulosti, zásaditá moč v tomto prípade (konzumácia výhradne ovocia) ma nezaujíma, nepovažujem ju za signál zásaditého prostredia organizmu.... Selský rozum hovorí, že ked má niekto zásaditú moč, tak bud nevyplavuje kyseliny (lebo nemá aké vyplavovať), alebo jednoducho - vyplavuje ZASADY, ktoré sa mu uvoľňujú z organizmu kvôli prijímaným kyselinám - čiže uvoľňovanie zásad z organizmu prekyslením z ovocia. A dokážte mi, že "kyslá" moč je zlá..... Práveže ked niekto vylučuje "kyslú" moč, tak sa zbavuje kyselín, a ostávajú v jeho tele zásady....NIE ? Príde mi to troch pomýlené tvrdiť, že ked človek vylučuje zásaditú moč, tak mu v tele ostávajú zásady, a kyseliny tam nie sú (teda prekyslenie organizmu nie je - tak to myslím), a ked vylučuje "kyslú" moč, tak má v tele kyseliny, a zásady chýbajú... To mi príde tak, akoby auto vylučujúce exhaláty bolo "poruchové", a auto vylučujúce benzín z výfuku bolo v poriadku, lebo potrava auta je benzín, tak má ísť von z výfuku benzín...
Mám dojem, že ľudia si myslia, že ked vylučujú kyslú moč, tak sú prekyslení. Ale kde berú tú istotu, že ked vylučujú moč zásaditú, že ich organizmus ostáva zásaditý, a nie práve naopak - zostáva viac prekyslený, lebo vylučuje zásady ? Co ked ovocie v ľudskom tele pôsobí kyselinotvorne, a teoria "minerály z ovocia spôsobujú zásaditosť pre organizmus, hoci ovocie je sladké a kyslé" je prostý OMYL, alebo je to ZAMERNY OMYL ? MYSLIM, ZE V TOMTO JE VELMI VELA NEDOROZUMENI................. ASI TAK, AKO KED SI LUDIA MYSLELI, A DRVIVA VACSINA SI AJ DNES MYSLI, ZE ZIVOCISNE TUKY V JEDALNICKU (HLAVNE VO VELKOM MNOZSTVE) SPOSOBUJU TUCNOTU TOHO, KTO ICH KONZUMUJE..........ALE TO JE VELKY OMYL - hovori ten, ktory konzumuje 350-400g zivocisnych tukov denne za par dni uz cele 2 ROKY, a citi sa super, a nepribera tuk, lebo tuk sa pribera Z PREBYTKU SACHARIDOV A/ALEBO Z NEDOSTATKU ZIVIN.
Dokážte mi niekto, že ovocie reaguje V LUDSKOM TELE zásadito pre organizmus. DOKAZTE MI TO. Vykašlite sa na meranie z moči (lebo ako vidíte, nič nie je isté...).... Dokážte to INAK, INYM SPOSOBOM, ľudkovia.
|