Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob říj 05, 2024 11:21 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1977 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 132  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv led 24, 2013 2:54 pm 
Offline

Registrován: úte zář 18, 2012 1:27 pm
Příspěvky: 8
Dobrý den pane Zajíčku, prosím Vás o radu. Pí Bláhová radí brát MMS 2–3x denně 4-6 kapek po dobu hodně měsíců v kuse (a žádný vitamín C, ani na noc ne, jinak se prý dávka MMS vůbec nepočítá). Nemůže to být imunitnímu systému naopak nějak na škodu? Prý to chce malé dávky po hodně dlouhou dobu a ne velké dávky po kratší dobu. Nemohu si tímto postupem nějak uškodit?? Děkuji moc.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob led 26, 2013 1:48 am 
Offline

Registrován: sob led 26, 2013 1:10 am
Příspěvky: 18
Dobrý den, jsem výrobce a šiřitel CDS i její výroby - http://tachyon-ostrava.webnode.cz/mms-a ... yroba-cds/. Zaznamenáváme poslední dobou skvělé výsledky při léčení trávicího traktu odstaveného těžkou acidózou vlivem dlouhodobého užívání MMS1 a MMS2. Pro zajímavý názor povolaného člověka Prof. RNDr Anny srunecké DrSc , autorkou knih např. Doba Jedová 1, Doba Jedová 2 a Varovné signály očkování zde - http://tachyon-ostrava.webnode.cz/news/ ... -vsechny-/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob led 26, 2013 9:05 am 
Offline

Registrován: sob led 19, 2013 8:55 am
Příspěvky: 6
Dobrý den,

chtěl jsem začít užívat MMS, kolega z práce jej již koupil od nějakého člověka tady na fóru. Ale vzhledem k tomu, že mi můj selský rozum pořád velí abych se v tom nejprve porýpal, než spolknu něco, při čem si musím ucpávat nos=nepřirozené věci, tak jsem hledal vážnější články od renomovanějších osob. A krom diskuzí jsem našel i tento článek jež níže potvrzuje moje podezření o tom že do sebe po kapkách leju oxidant. Vzhledem k tomu, že rád užívám antioxidanty, které nabízejí svůj volný elektron buňkám kolem sebe a "vychytávají" nebo neutralizují oxidanty, které již v těle máme, taktéž i živá voda(viz.přístroj na živou vodu) dodává tělu jakésy molekuly s elektronem navíc a opět nám to vychytává oxidanty. Oxidanty jak známo působí stárnutí, rakovinu a spoustu jiných neduhů. I čerstné šťávy=přirozené šťávy, různé zelené čaje, mnoho druhů ovocxe a zeleniny jsou antioxidanty. Ty tělu prospívají. A pohádka o živé vodě je letitá, staletí, ověřená a bude asi pravdivá. Dotud mi to sedí a jsem ochoten tomu věřit. Pak také je mi divné proč bych do sebe měl lít oxidant, proti kterým bojuji. Kdo mi zaručí, že onen oxidant zabíjí pouze kyselé buňky? Co když mi zabíjí i ty potřebné pro mé zdraví i s těmi nemocnými. Tedy že z nich tento MMS oxidant vytrhává elektron, který mu chybí a tím tu buňku zabije. Že zabíjí červené krvinky, na které je vázaná malárie, a tím "léčí" malárii, avšak je nutné brát dost železa aby tělo stihlo vyrábět a doplňovat uhynulé červené krvinky, hodně pít, protože ledviny dostávají záhul.

No ale kdo mi zaručí, že se tento plyn ve mě nekumuluje a nepůsobí dlouhodoběji, že nemění mé DNA a nepůsobí degenerativně. Kdo je tady genový inženýr? Kdo ví jaké kyseliny se používají na genetickou modifikaci např kukuřice, a u lidí? Co když chlordioxid v těle je nejen oxidant všeho živého, působí stárnutí, ale že škodí tak jak je popsáno ve článku na který dávám odkaz. To že je v angličtině, by nemělo případné zájemce užívání MMS odradit. Jde nejen o život, ale i o to co se všichni snažíme zlepšit o zdraví. Kdo mi zkritizuje hrubky toho fakt nechápu. Tady nejde o hrubky.

http://www.thedotconnector.org/DCM10-mms.pdf


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon led 28, 2013 10:49 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28376
Bydliště: Poděbrady
jaroslavs píše:
Asi si nerozumíme, já to koupil u těch, co oni nedoporučují (ba před tím důrazně varují), jen jsem zatajil ten název (je na tom jejich webu). Předpokládám, že je to to samé...

Ano, je to stejné.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon led 28, 2013 10:53 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28376
Bydliště: Poděbrady
Andre píše:
Dobrý den,
chci vám napsat k vedlejším účinkům - čehokoliv opravdu léčivého, či zdravého ...vyjdu z diskuze "hřebíček" , ale je to jen pustý příklad.
Vedlejší účinky neexistují !!!Pokud budeme stále uvažovat způsobem jako u klasických léků, nebude nám tento způsob léčení nikdy přínosem. Je to vždy kombinace důvěry, psychiky, účinku léčiva a "boží vůle, kvantové fyziky, nebo universlní energije ...jak toto chcete nazvat". Bez částečné, ale ideálně plné harmonije vyjmenovaného, nic nefunguje skutečně. Proto vznikla klasická medicína, proto si s nmi dělala co chtěla, proto jsme téměř bez imunity a proto umíráme na nemoci, na které dokonce v Brazíliji v pralese prostě nikdo neumře.

Protože i šaman, poprosí boha, podá lék, a spojí se s vyšší mocí duchovně při léčbě nemocného. Jenže ten nemocný je otevřený. Má v něj (šamana) i vše co zde píši důvěru. Nepřišel s ním diskutovat, nepřišel zkoumat vedlejší účinky.

Vedlejší účinky má klasická medicína. Vedlejší účinky má náš "normální" životní styl. Vedlejší účinky má chemie. Vedlejší účinky má naše psychika. Vedlejší účinky, nemá reiki, vedlejší účinky nemá liána, vedlejší účinky nemá citrón, nebo pomeranč vypěstovaný bez chemického ošetření a bez pesticidů.

Jakkákoliv léčba, jakkýkoliv přírodní pesticidy "nezprzněný" vitamín, má jen projevy léčby, terapije nebo čistícího procesu. Není možné je vyloučit, není možné se jim bránit, není možné se jich bát, není možné této medicíně nedůvěřovat, přistupovat s pocitem možná a co když, asi a podobně. Naše tělo se léčí a to má projevy. Projevy spojené se způsobem zamoření tohoto těla, se způsobem bývalého oslabení imunitního systému ostatními vlivy výše zmíněnými. Naším životem spojeným s otravou a likvidací samohojícího se systému našeho těla. Nelze vynechat, přestat, zmírnit dávku, zkoumat "neexistující vedlejší účinky" . Léčba probíhá stejně úspěšně i u toho pacienta, který zvrací, jako u toho který má průjem, jako u toho který cítí příval energije. Jsou to projevy léčby, popřípadě dezinfekce, deratizace, či jiného procesu, který jsme díky bohu nakonec to vyvolali.

Buďte rádi, že jste se tak zhýčkali, že máte kapsle, a nejíte to přímo jako třeba já. Že pro vytvoření některých protilátek nedáváte ruce v mraveniště a jen konzumujete konkrétní látky v jiné příjemnější formně.

Mám zkušenost s lidmi, kteří se potřebují čistit v oceánské vodě a vymýšlejí si jak si to při teplotě 7 C zpříjemnit, jak to vydržet. Nijak. Prostě to potřebují. Jednoduše tam vlezou a myslí na ten ofekt odevzdání a harmonizace energije. Vše ostatní je ztráta času.

A to bylo třeba s jedním mým blízkým člověkem zde, nabrat vodu do lahve, ohřát, dát sůl do vany a podobně. Ale když tři dny léčil druhé a jeho síly se dostali na takové dno, že nemohl ani jít, tak prostě prosil ať ho k oceánu dovezu a rychle a byla voda 7 C, chladný déšť a jak rychle byl sám a bez přemlouvání ve vodě. Jen mě celý měsíc říkal, jak jen můžeš. Mně to není o nic příjemnější, jen vím, že to funguje stejně jako i on, ale j v sobě nediskutuji. Je to třeba, řeší to problém, tak to udělám.

Stejně tak hřebíček. Čistí? čistí! Je po ruce v čem ho rozmíchat, rozmíchám. Není "sežeru" tu lžičku tak. Je po ruce mletý, super. Není? Tak rozžvýkám nemletý! Důležitý je fekt, důvěra v efekt a nebýt nezdravě něžný, když jsem ostatních 40 let "žral" všechnu tu chemiji a neměl jsem strach o sebe, rakovinu, orgány psychiku, imunitu.

Tyto zde popsané přírodní léčby nemají žádné vedlejší účinky. Mají jen projevy léčby. Není to chemije, neexistuje na to alergije. Vše co se děje je projev. Věřte mi a toto vám pomůže. A nebo zde pište , diskutujte, bojte se, vynechávejte, snižujte dávky a vymýšlejte jak žít i zdravě i příjemně jako s klasickou medicínou!

Nechci nikoho naštvat. Jsem doktor. Jen ne v čechách. Chci jen pomoci pochopit. Poproste toho v koho věříte, boha, kosmickou energije, anděly, aláha, dejte tomu důvěru, "sežerte" třeba ten hřebíček, třikrát denně, když ho "vyblijete" počkejte trochu a sežerte druhý, nehrajte si na něžnost a věřte ve vyčištění.

Udělejte si meditaci, kdekoliv , kdykoliv, bez složitých pravidel, jdete okolo kostela, je tam ticho, máte deset, dvacet minut, nebo hodinu, zastavte se tam a meditujte. Jedete dlouho autobusem. Čekáte na šéfa, přijde za hodinu?Čekte na doktora? Sedíte doma a Váš stupidní film začne až za dvacet minut.

Každý náš proces musí být v harmoniji. Musíme i pracovat i nic nedělat. Prostě si sednout a čekat na efekt. Musíme i myslet i vypnout. Musíme milovat i druhé i sebe. Musíme i hledat i nacházet a nejen hledat. Kdo se rozhodl hledat hledá celý život. Kdo zkoušet , zkouší celý život. Kdo najít, nachází. Kdo vyléčit se - léčí se. Kdo chce jít s bohem, jde s ním (jedno jak ho nazveme) a kdo jen demonstrovat víru a chodit v církev, tak jen chodí v církev a demonstruje víru.

Lidé šli za Budhou, když se rozneslo, že brzy umře. Mnozí z nich na cestě měli těžkosti. Kdo jim pomáhal, našel ten význam, proč tam šel. Mnozí ale nepomáhali, mněli strach, že přijdou k Budhovi pozdě. Ale on jim celý život říkal, žijte v lásce a oni spěchali uslyšet jiné tajemství, před jeho smrtí (jeho návratem v dům, kam se všichni vracíme) . Nic od něho neuslyšeli. Nic nezažili a prázdní se vrátili, jako prázdní žili a byli na cestě. Nebuďte tak hloupí. Žijte v harmoniji. Trénuje zakrnělé smysly, které jsme kdysi používali, které všichni máme.

Nepostupujme jako se postupuje posledních několik set let. Prvně se vykácí les, postavý domy. potom se zasadí stromy a vytvoří park. Ne ! Nekácej to co nemusíš. Postav svůj dův v harmonoji. Tam kde chceš park, nech ten les. Ušetříš čas - strom roste dlouho a musíš ho zasadit, peníze, musíš strom koupit, zaplatit techniku, a zdraví a psychiku a nezabiješ i při tom kácení , ale i při tom sázení. I ten traktor co dělá díru na strom zabije tisíce broučků. Umačká kolama. Třeba . I bylo to zbytečné. Stačilo jen ten les v tom místě nekácet.

Je to i pravda i alegorije na naše zdraví.

Je to i alegorije na extremisty, které jsme vychovali naším pustošením sebe samých. Ten vegetarián, nemá odpovědnost za méně živých tvorů jako ten kdo jí maso. Je to nesmysl. Kolik zvěře zahyne, při sklízení obilí? Příklad. Kolik při chemickém ošetření! Kolik živočichů zahyne pod kolem traktoru. Když ti maso nedělá dobře tak ho nejez. Ale všechna hesla okolo jsou zbytečná.

Bůh to nebude počítat na váhu. Jako i zdraví mnohdy nebere v úvahu hmotnost a dobu. Každ nemoc je určitým projev celého člověka. I psychiky i způsobu života. Mnohdy napovíd k nějaké změně. Mnohdy ns něčeho zbavuje co bylo třebha vyčistit.

Bůh nesoudí způsobem , jako ty jsi sežral prase , to je těžší a víc než vegetarián, který dal rozdrtit tísíce bročků kolem traktoru. Je to stejné! Ber od přírody jen to potřebuješ. Žij tak aby jsi nevracel, co jsi vzal navíc. Nežer tak aby jsi se potom z toho léčil, nebo se bál o svůj život. A když se léčíš, tak se léči a nediskutuj o něčem co není (vedlejších účincích) namísto akceptace projevu léčby.

Dobře shrnuto, život není o stálém zkoumání každého pupínku, nebo sousta, ale celkově o přístupu k sobě samému a svému okolí.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon led 28, 2013 10:55 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28376
Bydliště: Poděbrady
qup píše:
Zdravím, potřebuji poradit z jakých stránek objednat chloritan sodný, chlornan vápenatý do Skotska (Velká Británie).

Obávám se, že tímto směrem nikdo zboží asi neposílá, budete patrně muset nakoupit na někoho zde a ten vám zboží pošle k vám.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon led 28, 2013 10:56 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28376
Bydliště: Poděbrady
roderio píše:
Dobrý deň, chcem sa spýtať čo jesť a nejesť pri užívaní mms. Ďakujem

Mimo vitamín C nejsou pokud vím prakticky žádná omezení.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon led 28, 2013 10:59 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28376
Bydliště: Poděbrady
Berry píše:
Dobrý den pane Zajíčku, prosím Vás o radu. Pí Bláhová radí brát MMS 2–3x denně 4-6 kapek po dobu hodně měsíců v kuse (a žádný vitamín C, ani na noc ne, jinak se prý dávka MMS vůbec nepočítá). Nemůže to být imunitnímu systému naopak nějak na škodu? Prý to chce malé dávky po hodně dlouhou dobu a ne velké dávky po kratší dobu. Nemohu si tímto postupem nějak uškodit?? Děkuji moc.

To je docela divné, protože i autor doporučuje dávat s odstupem vitamín C, což já považuji za rozumné. Jinak není dlouhodobé používání MMS nijak zvlášť problematické, čili toho bych se zase tolik nebál.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon led 28, 2013 11:11 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28376
Bydliště: Poděbrady
ls.lucki píše:
Dobrý den, jsem výrobce a šiřitel CDS i její výroby - http://tachyon-ostrava.webnode.cz/mms-a ... yroba-cds/. Zaznamenáváme poslední dobou skvělé výsledky při léčení trávicího traktu odstaveného těžkou acidózou vlivem dlouhodobého užívání MMS1 a MMS2. Pro zajímavý názor povolaného člověka Prof. RNDr Anny srunecké DrSc , autorkou knih např. Doba Jedová 1, Doba Jedová 2 a Varovné signály očkování zde - http://tachyon-ostrava.webnode.cz/news/ ... -vsechny-/

Je to sice zajímavé, male stále jenom názor, je zde obrovské množství příznivců i odpůrců této terapie a je třeba podotknout, že by asi bylo zaznamenáno obrovské množství poškozených lidí, při uvedeném amatérizmu, pokud by zde byl zásadní problém v užívání dané látky a to evidentně není možno tvrdit, spíše se hlásí mnoho lidí, kterým to pomohlo.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon led 28, 2013 11:19 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28376
Bydliště: Poděbrady
Beebor píše:
Dobrý den,

chtěl jsem začít užívat MMS, kolega z práce jej již koupil od nějakého člověka tady na fóru. Ale vzhledem k tomu, že mi můj selský rozum pořád velí abych se v tom nejprve porýpal, než spolknu něco, při čem si musím ucpávat nos=nepřirozené věci, tak jsem hledal vážnější články od renomovanějších osob. A krom diskuzí jsem našel i tento článek jež níže potvrzuje moje podezření o tom že do sebe po kapkách leju oxidant. Vzhledem k tomu, že rád užívám antioxidanty, které nabízejí svůj volný elektron buňkám kolem sebe a "vychytávají" nebo neutralizují oxidanty, které již v těle máme, taktéž i živá voda(viz.přístroj na živou vodu) dodává tělu jakésy molekuly s elektronem navíc a opět nám to vychytává oxidanty. Oxidanty jak známo působí stárnutí, rakovinu a spoustu jiných neduhů. I čerstné šťávy=přirozené šťávy, různé zelené čaje, mnoho druhů ovocxe a zeleniny jsou antioxidanty. Ty tělu prospívají. A pohádka o živé vodě je letitá, staletí, ověřená a bude asi pravdivá. Dotud mi to sedí a jsem ochoten tomu věřit. Pak také je mi divné proč bych do sebe měl lít oxidant, proti kterým bojuji. Kdo mi zaručí, že onen oxidant zabíjí pouze kyselé buňky? Co když mi zabíjí i ty potřebné pro mé zdraví i s těmi nemocnými. Tedy že z nich tento MMS oxidant vytrhává elektron, který mu chybí a tím tu buňku zabije. Že zabíjí červené krvinky, na které je vázaná malárie, a tím "léčí" malárii, avšak je nutné brát dost železa aby tělo stihlo vyrábět a doplňovat uhynulé červené krvinky, hodně pít, protože ledviny dostávají záhul.

No ale kdo mi zaručí, že se tento plyn ve mě nekumuluje a nepůsobí dlouhodoběji, že nemění mé DNA a nepůsobí degenerativně. Kdo je tady genový inženýr? Kdo ví jaké kyseliny se používají na genetickou modifikaci např kukuřice, a u lidí? Co když chlordioxid v těle je nejen oxidant všeho živého, působí stárnutí, ale že škodí tak jak je popsáno ve článku na který dávám odkaz. To že je v angličtině, by nemělo případné zájemce užívání MMS odradit. Jde nejen o život, ale i o to co se všichni snažíme zlepšit o zdraví. Kdo mi zkritizuje hrubky toho fakt nechápu. Tady nejde o hrubky.

http://www.thedotconnector.org/DCM10-mms.pdf

Tak nic není pouze černé, nebo bílé, vše má své odstíny šedé a vyzkoušejte si třeba vymlátit veškeré volné radikály v těle, jde o docela zajímavý pocit a může vás klidně klepnout pepka na infarkt. Prostě dle hesla všeho moc škodí, tak škodí i všeho málo, on zdravý život je o rovnováze.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon led 28, 2013 11:52 pm 
Offline

Registrován: ned říj 02, 2011 6:10 pm
Příspěvky: 1085
Bydliště: Praha
ls.lucki píše:
Dobrý den, jsem výrobce a šiřitel CDS i její výroby - http://tachyon-ostrava.webnode.cz/mms-a ... yroba-cds/. Zaznamenáváme poslední dobou skvělé výsledky při léčení trávicího traktu odstaveného těžkou acidózou vlivem dlouhodobého užívání MMS1 a MMS2. Pro zajímavý názor povolaného člověka Prof. RNDr Anny srunecké DrSc , autorkou knih např. Doba Jedová 1, Doba Jedová 2 a Varovné signály očkování zde - http://tachyon-ostrava.webnode.cz/news/ ... -vsechny-/
Pani prof jsem si kdysi velice vazil, protoze pred par lety patrila k vzacnym vyjimkam, co verejne psaly proti marketingove kampani na prodej vakcin proti praseci chripce (spolecne s Davidem Rathem, ktereho jsem si nevazil ani tenkrat). Prolitnul jsem i Dobu jedovou a nektere pasaze mi prisly zajimave, a nektere ne, ale uz si to moc nepamatuju. A prolitnul jsem i vyse uvedeny odkaz http://tachyon-ostrava.webnode.cz/news/ ... -vsechny-/ a ackoliv nevim, jestli MMS autistum pomaha nebo ne, nektere casti mi pripadaji postradajici logiku \":lol:\"
Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc. píše:
Myslela jsem si, že u nás by se patrně nenašli rodiče, kteří by svým autistickým dětem dávali vypít roztok k dezinfekci záchodů
Hlavne aby se pani prof nedozvedela, ze piju to, cim se pos..ne zachody splachuji, jo, piju vodu, ktera ma stejne jako MMS vic pouziti \":lol:\" .
A tohle
Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc. píše:
MMS je zakázáno ve všech zemích světa.
asi spis znamena, ze MMS opravdu leci, protoze jinak by to nikdo nezakazoval a maximane by na to napsali ze to zpusobuje rakovinu jako na cigarety, prihodili by spotrebni dan, a vesele by to prodavali.

_________________
Oliver Wendel Holmes, Harvard University: pevne verim, ze kdyby cela medicina, tak jak je nyni aplikovana, mohla byt potopena na dno more, bylo by to lepsi pro lidstvo a to nejhorsi pro ryby.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte led 29, 2013 9:09 am 
Offline

Registrován: stř srp 04, 2010 12:31 am
Příspěvky: 153
Prof. RNDr Anny Strunecká DrSc je nepochybně kapacitou ve svém oboru, leč o MMS ví velké kulové a nesmysly prezentuje tak, jako by to pravda bylo.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte led 29, 2013 9:48 am 
Offline

Registrován: ned říj 02, 2011 6:10 pm
Příspěvky: 1085
Bydliště: Praha
pecador píše:
Prof. RNDr Anny Strunecká DrSc je nepochybně kapacitou ve svém oboru, leč o MMS ví velké kulové a nesmysly prezentuje tak, jako by to pravda bylo.

Nemyslim, ze to je neznalost. Spis je to manipulace cilena na lidi co nemysleji, a tech je vetsina. Dementni argumentaci nemusela ani vymyslet, takovych clanku je na webu spousta. Jen k tomu propujcila sve tituly, fakt se divim, ze ji to neni trapny, ale asi to za to stoji. Jinak i tento clanecek potvrzuje, ze je asi MMS opravdu neskodne, jinak by mohli proti nemu uvadet skutecne argumenty a ne tyto trapnosti.

_________________
Oliver Wendel Holmes, Harvard University: pevne verim, ze kdyby cela medicina, tak jak je nyni aplikovana, mohla byt potopena na dno more, bylo by to lepsi pro lidstvo a to nejhorsi pro ryby.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř led 30, 2013 2:30 pm 
Offline

Registrován: stř říj 17, 2012 12:33 pm
Příspěvky: 30
Prosím o radu pro úplného laika - ráda bych začala MMS používat, koukám, kde ho objednávat, a tak a s hrůzou čtu, jak je chloritan sodný toxický, zdraví škodlivý, že obsahuje rtuť, olovo, arzen a jiné věci.
Chápu, že ty nejúčinější léky bývají někdy mikro množství nečeho jedovatého, ale ty těžké kovy jako rtuť a olovo? To se mi do sebe nechce dostávat v jakémkoliv množství \":(\"
Jak to prosím je s tou závadností a s těmi těžkými kovy? Je to nutné zlo? Proč tedy Humble tvrdí, že je to úplně nezávadné? Nebo to je v těch minimálních dávkách zanedbatelné množství?
Ráda bych objednala z fichema.cz, má to někdo ověřené?
http://www.fichema.cz/bazenova-chemie-c ... 8_110.html
Potřebovala bych uklidnit, abych to s plnou důvěrou mohla začít používat... Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř led 30, 2013 3:38 pm 
Offline

Registrován: ned říj 02, 2011 6:10 pm
Příspěvky: 1085
Bydliště: Praha
Katka2 píše:
Prosím o radu pro úplného laika - ráda bych začala MMS používat, koukám, kde ho objednávat, a tak a s hrůzou čtu, jak je chloritan sodný toxický, zdraví škodlivý, že obsahuje rtuť, olovo, arzen a jiné věci.
Chápu, že ty nejúčinější léky bývají někdy mikro množství nečeho jedovatého, ale ty těžké kovy jako rtuť a olovo? To se mi do sebe nechce dostávat v jakémkoliv množství \":(\"
Jak to prosím je s tou závadností a s těmi těžkými kovy? Je to nutné zlo? Proč tedy Humble tvrdí, že je to úplně nezávadné? Nebo to je v těch minimálních dávkách zanedbatelné množství?
Ráda bych objednala z fichema.cz, má to někdo ověřené?
http://www.fichema.cz/bazenova-chemie-c ... 8_110.html
Potřebovala bych uklidnit, abych to s plnou důvěrou mohla začít používat... Děkuji.

Katko, ze by nekdo pomlouval, ze MMS obsahuje tezke kovy jsem nikde nevidel. Kdyby to tak bylo, tak by to urcite neopomnela prof Strunecka uvest ve smem pomlouvacnem dile, viz vyse.
Jestli to nekde nekdo uvadi jako ze ma starost o zdravi lidi, tak by se mel predevsim podivat na zubare, 50% amalgamu je rtut, nebo na ockovaci vakciny, kde rtut neni v nejakych stopovych mnozstvi, ale je tam zamerne pridavana jak adjuvant (nebo jak se tomu rika). Takze dobrodruznou cetbu cos nekde nasla bych osobne naprosto ignoroval.

_________________
Oliver Wendel Holmes, Harvard University: pevne verim, ze kdyby cela medicina, tak jak je nyni aplikovana, mohla byt potopena na dno more, bylo by to lepsi pro lidstvo a to nejhorsi pro ryby.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1977 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 132  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz