ls.lucki píše:
Pokud i přesto chcete polykat chloritan sodný aktivovaný buď kys.citr. nebo kys. chlorovod. nikdy nepoužívejte technický chloritan sodný z Fichemy! Vždy se musí používat jen takový chloritan, který je na to určený a to netuším jaký, kromě toho od Jima H. Chloritan sodný z Fichemy, tedy ten technický můžeme použít pouze na výrobu CDS ! Pan Jarda je sice velmi hodný, že tyto fóra založil, ale měl by dohlédnout na to, aby zde byly informace všechny, aby si lidé neublížili, trochu mi vstávají vlasy na hlavě, paní Katko, doufám že to MMS z toho technického chloritanu do sebe opravdu nelejete!!!
Totéž platí o aktivaci jakéhokoliv chloritanu citronem!!! Nezmění to barvu, ani se to nevyreaguje a spolknete jedovatý chloritan sodný, který vám může ublížit!!!! Lidi proboha, přestaňte experimentovat, než si někdo ublížíte a pak budeme mít s MMS, VMS i CDS všichni zaděláno na průser!!!
Tak dík
Je mi blbě, MMS už beru jako poslední možnost, jak se z toho dostat, na chloritan z Fichemy mám doporučení, že to lidi berou a dobrý, včera po jedné kapce a koupeli pohoda, zreagovalo to ukázkově, smrad jak z horského sluníčka, tak jsem celá natěšená, že to dnes budu 8 hodin užívat a teď mi tady napíšete toto. Já fakt nevím, čemu mám věřit. Uškodit si nechci, ale jako člověka, který docela trpí mě už celkem štvou ty abolutně protichůdné názory, za kterými nevím co je - zkušenosti, znalosti, nebo peníze? Docela mě to nervuje.
Chci to brát podle doporučení 3 týdny, dostat se za 3 dny na 30 kapek za den - zabije mě to? Poškodí mě to hodně? Poškodí mě to víc, než mě poškozuje hodně těžký atopický ekzém a kortikoidy?
Já nemám při svých problémech čas, energii a už ani sílu pořád studovat pro a proti, utrácet peníze pořád za něco nového.
Prosím, napište mi někdo, že MMS vyráběné z chloritanu z Fichemy berete, žijete a pomohlo vám to. Já už nevím, co si mám myslet a co mám dělat. Už jsem se na to vnitřně nastavila a sebrala odvahu to pít.
Za 3 týdny mi MMS buď pomůže nebo si jdu na kožní pro imunosupresiva Cyklosporin, už fakt nemám čas řešit nějakou jinou variantu.