Dobrý den,
měla bych dotaz k této očistě, kterou jsem poprvé právě prodělala. Postupovala jsem přesně dle pokynů, ovšem už první dávka soli v 18h mě po 40 minutách vyslala na záchod, z kama jsem se už moc nedostala ... A to ze mě šla uz pouze voda, přesto jsem si dala i druhou dávku, další dvě hodiny jsem vypouštěla vodu na záchodě... Až jsem se bála jak vydržím po té 22h. ležet celých 20 minut! Nu vydržela jsem to ale pak jsem šla ještě asi 3x než se mi podařilo usnout, ovšem jen na 4 hodiny, protože jsem se probudila, jak moc mi bylo zle od žaludku, snažila jsem se spát, ale nevolno mi bylo tak moc, že se mi to už nepodařilo a v 6h ráno jsem zvracela... vodu. Za půl hodiny jsem se překonala ke třetí dávce soli, což pokračovalo vylučováním vody...a čtvrté .... Nu ale jsem spokojená, že se úspěch dostavil a já vyloučila skoro stovku kamínků. Ovšem ještě týž den mě poprvé v životě píchalo ve žlučníku, což naštěstí další den přešlo, takže zjevně musím pokračovat dalšími kůrami po 14 dnech...
A proto se musím zeptat, když na mě ta sůl tak moc působí, (líná střeva nemám, stravu mám dost bohatou na vlákninu - ani jablečná šťáva v jakémkoli množství na mě projímavě nepůsobí
), zda bych měla snížit dávkování a to na jakou dávku a nějaký tip, jak se vyvarovat té nevolnosti... ? Proč k tomu došlo? (A je to vhodné, když mě začal bolet ten žlučník?)
Děkuji moc za odpovědi.
Tak při první očistě působí i strach z neznáma a ze strachu se pokadí skoro každý, čili zde si myslím při dalším provedení takový problém asi nebude. Vyvarovat se nevolnosti lze pouze několikerým zopakováním kůry a zažitím celého postupu, kdy již budete vědět co vám sedí a co ne a vyhovíte svému tělu. Žlučník by bolet neměl i když očistou se tak rozvíří usazený letitý bordel, že se není čemu divit, když si trochu postěžuje.