Katka2 píše:
No mě napadlo, zda to třeba imunitě nedalo prostor se účiněji bránit, manžel nikdy takovou horečku neměl, ani to u dospěláků, kterým byla od miminkovského věku teplota srážena, není běžné. Ale třeba je to fakt Jen náhoda.
Já to balím a jdu si zítra lehnout do špitálu, docela se tam těším, je mi opravdu strašně, zapáchající mokvání prostě nedokážu snést a je to čím dál horší. Bojím se, co mi ty léky provedou s ekzémem, protože ten se mi fakt zlepšil. Jestli budu zase tam, co před MMS. A jestli někdy seberu ještě odvahu MMS užít. A jestli se někdy z toho začarovaného kruhu léků a AE dostanu...
Vůbec nerozumím tomu, proč mám tělo plné hnisajících vřídků, vypadá to jako nějaká infekce, což mi při braní MMS nedává smysl.
Katko, aspon co se tyka mne,
prvni vec co bych delal v tve situaci je, ze bych zacal tvrde s ocistama. A posledni, ze bych sel do spitalu. Muze to byt cely celkem pozitvni reakce, neco se ti zacalo cistit a vylucovaci organy to nezvladly. Kdysi jsem se tak nejak otravil cinskejma houbickama Shiitake. Koupil jsem si krabicku a tu jsem zvykal. Uz jsem to tu nekde psal. Shiitake jsou obecne velice zdrave. Asi nastala nejaka ocistna reakce silnejsi nez zvladlo vylucovani. Mel jsem ruce a nohy samy puchyr, ja jsem tomu rikal lepra, protoze tak nejak si lepru predstavuju. Pomohla tomu ocista podle Lysebetha
http://sebekriseni.cz/?page_id=778. Tedy okamzite sank praksalana a pak ta ocista. Tyden jsem vice mene rano vypil ve vlazne vode 2 lzicky epsomky a do pul hodiny klystyr s polevkovou lzici epsomky, a masaze bricha, tedy nemel jsem knihu Lysebeth Omladnete s jogou u sebe, tak jen co jsem si pamatoval. V tom webovem odkazu je presny Lysebethuv popis. Pres den jen ovoce a zeleninu a vecer pouze pulku papaji nebo ananasu, doporucuje se cely. Po 5 dnech byly temer pryc puchyre a navic se ztratil ekzem, ktery jsem mel radu let a nezabral na nej ani 18 denni pust o vode a nekolik kratsich pustu, pres 10 dni, o vode nebo urine. Tedy cilem tech pustu nebyl ekzem, s tim bych si poradil nejak jinak, tam moc mi nevadil. Ale ani pusty na nej nezabraly a pomohly houbicky nebo Lysebeth, ze zmizel jsem si vsiml az za 5 dni.
Rikal jsem si, ze to mozna byla nahoda, ze by to stejne za tech 5 dni zmizelo samo, tedy puchyre. A pak jsem si asi po mesicich vsimnul, ze mi pul krabicky Shiitake zbylo a prece to nevyhodim
, krabicka stala v tescu 50 Kc. Jeste jsem myslel, ze mi to udelala nejaka chemie, kterou byly houby postrikany.Tak jsem to poradne vypral ve varici vode a opet sezvykal. A opet naskocily puchyre, ja jsem tomu rikal lepra 2. Uz jsem z toho nebyl tak vyslehly a bylo to hodne na nohou a ne na rukou, tak to nebylo tolik videt. Tak jsem si rekl, ze to chvili necham, jestli to neodejde samo. Neodeslo ani nepatrne.
Po tydnu kdy se puchyre ani nehnuly jsem nasadil totez co pri lepre 1 a opet to do tydne zmizelo. Po mych kratkych ale blbych zkusnostech s doktorama me tenkrat ani nenapadlo za nimi jit. V podstate jsem chtel dat pust, ale pak mne napadlo ze zkusim toho Lysebetha. Kdyby Lysebeth nezabral, tak bych sel do pustu a kazdy den klystyry. Treba ti moje zkusenost pomuze. A prihodil bych jeste ocistu jater. A hodne pit co nejcistsi vodu, idealne destilku pokud mas.