ls.lucki píše:
Pane pv33
Můžete poukazovat na logické klamy v článku, jak chcete, pro mne to klamy nejsou ani logické ani nelogické, protože to, co píše autorka v článku mám možnost si ověřit a taky se mi to, díky množství lidí s různými zkušenostmi, ověřit povedlo. Tady jakýkoliv pojem "logický klam" naprosto ztrácí relevantnost, protože máme možnost poznat, a jasně poznáváme, že to klam není, ale zkušenost - tedy pravda. Kdybych nesouhlasil s vlastním poznáním, byl bych prostě duševně zaostalý, nebo úplný idiot. A protže Strunecká napsala něco, co se z velké části zhoduje s mým poznáním (studií), nemohu jinak, než článkem souhlasit. Je to dostatečně vysvětleno? Máte možnost, učinit si svou studii, stejně jako každý. Až budete mít nasbíraný dostatečný počet lidí pro objektivní závěr, a také s dlouhodobější zkušeností z MMS, můžeme si studie porovnat. A pak uvidíme, pro kolik lidí bude vaše studie hloupost a uvidíme, zda vaše postoje zůstanou stále stejné. Mimo jiné Strunecká za sebou studií má nepočítaně a vychází z mnoha ověřených faktů a mnoha zkušeností, které z chemií má. Článek ani ona sama vůbec nemá nejmenší důvody klamat lidi. L.S.
ls.lucki píše:
.... to, co píše autorka v článku mám možnost si ověřit a taky se mi to, díky množství lidí s různými zkušenostmi, ověřit povedlo....
Jestli jste si opravdu overoval to co pise autorka clanku:
prof Strunecka píše:
Chloritan sodný je přirozeně velmi alkalický (pH kolem 12, takže má schopnost leptat sliznice). Po pozření a zapití nějakou kyselinou (citronovou nebo octovou), se má v žaludku uvolnit oxid chloričitý,....
tak se nedivim, ze meli lidi problemy. Ty byly zrejme zpusobeny tim, ze pani vedkyne a zrejme ani vy jste si nevsimli, ze podle Humbla se nema polknout chloritan a pak zapijet kyselinou, ale ma se nejprve takzvane aktivovat.
Jestli jste jeste ani ted neprisel na to, ze je ten clanek pani vedkyne pitomy, tak uz se s tim asi neda nic delat
Clanek pani profesorky o kterem se bavime:
http://tachyon-ostrava.webnode.cz/news/ ... -vsechny-/