Saurah, nene, do nemocnice jsem určitě jít neplánovala, ty puchýře začaly opravdu až několik dní po začátku užívání MMS - a to po docela hezkém ústupu svědivosti a lehkém zlepšení ekzému, což věřím, že byl výsledek působení MMS.
Jak to dopadlo - diagnóza je herpetický ekzém - prostě virus herpesu v ekzému. Nějak tomu ale nerozumím. Dává mi smysl to, že by to přetížený organismus tlačil takto přes kůži ven (mokvání, hnis), nedává mi smysl, že v tom je virus, který měl být koupelemi i vnitřním užitím MMS přece okamžitě zklikvidován a neměl se takto masivně rozšířit. Diagnóza je nicméně zatím jen ze vstupního vyšetření, doktorka mi neřekla, že by ji potvrdily stěry a odběry. Tak nevím.
Každopádně po ATB, kortikoidech a antiviroticích to pomalu splaskává, ustupuje a zasychá.
Svůj podíl má i ten klid a odpočinek co tu mám, doslova si to po roce a půl docela únavné rodičovské užívám. To bude po návratu též věc k řešení, najít nějakou změnu a najít si pro sebe víc klidu a odpočinku.
Ano, je mi nanic z toho množství medikamentů, z toho, jak dlouho zas budu muset ubohý organismus dávat do pořádku, hlavně střevo po ATB (průjem mi skončil až včera a třídenní množství nemocničního jídla včetně masa mám zatím někde v břiše, stolice nikde, začínám z toho být nervózní, ještě že tu oficiálně vedou klystýry).
Ale stav těsně před hospitalizací už se nedal prostě zvládnout doma, nemohla jsem se skoro bolestí hýbat, mokvající kůže se mi lepila na oblečení a při zaschnutí a strhnutí šla kůže a krev. Dělat šanku nebo klystýry v tomto stavu bych opravdu nezvládla a byla jsem psychicky úplně v háji, do nemocnice jsem se fakt těšila a brala bych snad i chemoterapii, kdyby mi ji nabídli jako okamžitou pomoc.
Beru to jako přiměřeně velkou platbu za přiměřeně velkou zkušenost. Obecně to co se stalo vidím POZITIVNĚ, dost mi to dalo.
Poučení mi z toho plyne to, že se uklidním, MMS budu s respektem obcházet, nechám organismus odpočinout (i za cenu léků), psychicky se dám do pořádku a pomalu začnu s normalizací svých životních pochodů a velmi jemným čistěním. Doplním Céčko a jiné nezbytnosti. A pak si jednoho dne začnu dělat třeba MMS koupele nohou či rukou. Delší dobu a budu pozorovat. Nikam nechvátat, moje tělo evidentně všechny negativní projevy posunulo hezky o pár dní. Pak možná koupele celého těla a pokud i ty budou ok, tak třeba MMS klystýry. Až se třeba po delší době (ráda bych se donutila to vydržet třeba pár měsíců) dopracuju k naprosto bezpečnému (PRO MĚ BEZPEČNÉMU) užíváním vnitřně a to setsakramentsky pomalu a zvolna. Nemůžu si dovolit, aby to tělo muselo tlačit kůží. Nevolnosti a průjem u mě evidentně přichází až po kůži a to teda NEE, to už nechci nkdy dopustit. Vyzkoušela jsem si hezkou stupnici svých osobních detox příznaků, někam si to snad napíšu a budu postupovat při všech očistách tak, aby nenastalo víc než ten první, což je únava.
Kvůli tomu herpes viru (měla jsem ho v ekzému poprvé v životě tento leden a evidentně se ten šmejd ve mě zabydlel natrvalo) si nemůžu dovolit mít otevřený ekzém a to bohužel teď zajistí jen léky. Možná mi klidnější stav za pomoci léků dovolí i větší podíl vitastravy.
Osobně bych tento extrémně opatrný přístup radila všem těžším ekzematikům či lidem s nějakými obtížnými problémy, protože na českých diskuzích o MMS se bohužel moc nepíše o jiných scénářích, než nevolnost/průjem.
A to je možná velká chyba.
Díky za odkaz na Lysebetha, mrknu na jeho popis, inspiruju se.
Co se týče očist, mám za sebou půl roku docela aktivního čistění střeva, s ekzémem mi to nikdy nehlo a když tak spíš ke zhoršení. Před tímto extempore už jsem měla pocit, že střevo hezky šlape jak hodinky, osídlené laktobacily, podporované Lepicolem jsem ho chtěla nechat odpočívat a pracovat. Nu což, tak znova
Potřebovala bych nicméně i očisty a podporu jiných důležitých orgánů, především ledvin a jater. A tady ale tápu. Nechci už žádný extrém, žádné zhoršování - jsou i nějaké postupné pomalé způsoby? Snad bylinky, ostropestřec? Po této zkušenosti už do oleje s grepem nejdu. Půsty jen do pocitu únavy a nepohodlí, maximálně jednodenní. Je ještě něco, co bych mohla dělat?