Zdravím,
na nete som našiel tento článok:
http://orgo-net.blogspot.com/2010/07/regenerujte-si-zuby.htmlAle hlavne ma zaujal jeden komentár pod článkom:
"Vypadla mi plomba po cca 20-tich rokoch, so zubármi mám veľmi zlé skúsenosti, 1x vytrhol zdravý zub bez kazu nechtiac a 2x taktiež zdravý omylom. Chorý ostal a mám ho bezbolesti 24 rokov.
Takže k zubárovi som sa nehrnul. Po každom jedle som si vymyl deravý zub a do diery ako "päsť" zub mal už len obvodovú sklovinu som si po každom umytí kvapol 1-3 kvp. 20% propolisu. Po mesiaci zub prestal bolieť a tak si vravím pomohlo mu to a preto budem v tom pokračovať. Plomba sa tam hýbala už dlho a okolie plomby sa rozpadlo preto vypadla. Po 4 mesiacoch propolisovania som musel na povinnú preventívnu kontrolu. Zubár konštatoval, že z 90% kráter v zube po plombe zarástol. V biocentre som kupil biomin H - tj. vaječné šrupiny upravené tak, že sú vo vode rozpustné 1 sáčok s raňajkami. Výsledok bol fascinujúci. Termín na opravu zubu som dostal o 3 mesiace. Zubár nič nevŕtal, len ofúkal, kvapol dezinfekciu a nalepil živicu a prehlásil "už som dôchodca 6 rokov ale toto som ešte nevidel, že niekomu zarastie diera v zube. Ten nápad som vyčítal so zborníka Medzinárodná konferencia o propolise. Kostihoj má podobné účinky robí sa zubná pasta s výťažkom kostihoja. Bohužial účinnej látky je v nej tak málo, že v nápise názvu pasty je určite viac farby. Tolko o paste. Najľahšie riešenie je kúpiť si veľmi kvalitnú Kostihojovú tinktúru od pána Kakaša 00421 905 445410 výsledok je istý. Terapeutická dávka 2 čajové lyžičky je bezpečná. Presvedčte sa v MIKA: Fytoterapia strana 253. Po raňajkách a pri ľahnutí propolis - dezinfikuje, cez deň 2-3x 3/4 čajovej lyžičky kostihojovej tinktúry. Výborný výsledok za polovičný čas. Do šrupín s octom cukor netreba, stačí med, rum nemusí byť môže byť aj vaječný likér - liečivá pochúťka. Hor sa dotoho - na zdravie!!!"
Pán Jarda, čo si o tom myslíte? Je to blbosť alebo to stojí za vyskúšanie? Myslím ten návod v priloženom komentári.