[quote="Katka2":1bwyiwrw]Prosím ještě o názor, mám s MMS poněkud problém.
V lednu jsem prodělala herpes virus v ekzému, přeléčen ATB, poté pohoda, v únoru jsem začala s MMS (poněkud ukvapeně, jak jsem výše psala), skončila jsem v nemocnici s tělem posetým hnisavými boláky, diagnostikováno opět jako herpetický ekzém, mikrobi se ze stěru nepotvrdili. Přeléčení opět ATB. Po návratu z nemocnice jsem začla s MMS koupelemi, dělala jsem je týden, vše ok (resp. žádná změna ani k lepšímu ani k horšímu), tak jsem se na několik dní odhodlala brát jednu kapku denně večer vnitřně (zaregistruje tělo vůbec takové množství?) - a začaly se mi ty boláky objevovat zase. V mnohem menší míře, ale už je to dlouho, obtěžuje mě to, většina se nehojí a pořád bolí a pomalu se přidávají nové. Včera jsem byla na stěru, prokázal se streptokok, vypadá to na další ATB
Absolutně nechápu co se děje a zda to nějak souvisí s MMS, nedává mi to smysl. Ekzém mám roky a nikdy jsem takovéhle infekce neprodělávala, maximálně jednou za dva roky něco menšího, co zvládla antibiotická mast. Teď mi od začátku roku hrozí už třetí ATB celkově. V říjnu jsem začala s očistou, v únoru s MMS a teď toho začínám litovat, protože ty následky v podobě antibiotik jsou snad ještě horší, než kdybych se do žádné očisty nepustila. Tak nevím, kde je chyba. Nevím, jestli za to nemůže třeba oslabení, kdy jsem kvůli klystýrům, půstům a omezení žravosti zhubla na podzim o skoro 10 kilo a zdá se mi, že už to bylo moc (vymizela mi menstruace a nemám ji doteď). Nerozumím každopádně tomu, proč by MMS tyhle infekce vyvolávalo, místo aby ty hnusáky ničilo.[/quote:1bwyiwrw]
Katko, muj znamy hodne leci obkladama z MMS a myslim ze i s MMS uzivanym vnitrne. pokud se pamatuju, tak mi rikal, ze pri tech obkladech se dela vyrazka nebo neco jako koprivka a nejake puchyrky. A ze to chce vydrzet, ze po tydnu se to ztrati. Mozna se detoxikujes rychleji nez to staci telo odbouravat. Doporucoval bych soucasne cistit streva a pripadne na 2 dny MMS vysadit a dat ocistu jater.
A i mimo MMS, telo se dokaze ze vseho vylecit, kdyz mu das sanci. Ale ma mechanizmy, ktere vidi medicina jako nepritele a pri tom je to znamka lecby. jak treba horecka tak mozna tve bolaky. Predpokladam, ze kdybys tyden vydrzela a delala ocisty, ze by to bylo mnohem lepsi nez hned bolaky pitvat a hledat tam mikroby a bojovat proti nim antibiotikama.
Boj proti mikrobum je podle rady knih co jsem cetl nesmysl. je treba se vycistit a odstranit priciny, napriklad blby jidlo a blby zivotni styl a prestanes mit s mikrobama problemy.
Mam zname, kteri nejdou k doktorovi ani pri vysokych horeckach, jeden nedavny pripad. A po par dnech horecky zmizely a je zas jak rybicka.
Ja jsem byl pred nejakou dobou taky samy bolak:
Naposledy upravil Návštěvník dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0 |
1bwyiwrw |