dushan74 píše:
Dobrý deň,
Angel 5500 v našej domácnosti pracuje dennodenne ( ovocie a zelenina).
Som nedočkavý ako to bude zo zeleným nápojom z bylín.
Už som to tu síce čítal čo sa chcem opýtať, predsa mám ale neistotu čo sa týka možného problému-Kliešťová encefalitída a iné vážne ochorenia spôsobené prípadnou konzumáciou tohto tvora. Sú predsa prípady nakazených aj konzumáciou mlieka, syra atd od nakazených zvierat, čiže pri priamej konzumácii sa riziko násobí, či?
Na to Vam mohu popsat navstevu u meho pritele.
V te dobe meli asi 3 letou holcicku, ted uz bude o nekolik roku starsi.
Stravuji se celkem zdrave porad jsou na slunicku, jak pritel, tak pritelkyne i jejich holcicka, vsichni opaleni jak cernosi od hlavy az k pate.
Sli jsme do lesa na maliny, dite malinke, tak vymetlo uplne vsechny kere az k vlasum.
Prili jsme domu a my jsme ze sebe sklepavali klistata. Pritel, ani pritekyne nic a dite nechali behat taky tak, jak prislo z lesa.
Tak se ho ptam, jesli dite nezbavi tech klistat, meli jsme jich kazdy na sobe nejmin pet.
Pritel mi povida, to ma kazdou chvili, to bych ji musel obirat porad.
Oni se ji ty klistata stejne nechytaji, v nejhorsim se kliste napije a odpadne samo.
Za tech asi pet let, co jsme u nich byly, ta holcicka nic nechytla, ale je naprosto zdrava.
Ted si vyberte, je to o dobre vybudovane imunite nebo nas farmaceuticky prumysl premanentne strasi klistaty, aby dukladne vydelal.
Pokud mate nabouranou imunitu, tak Vas muze zabit i chripka.
Inzenyr