Dobrý den pane Jardo, Přidávám se do řady absolventů "šanky" v minulých dnech, konkrétně v sobotu. Po prvním 1,5 l slané vody jsem myslel, že to spodem nepůjde, tak jsem prováděl cviky a asi po půl hodině vyšla první dávka (chodilo to po částech - odchod kalů vždy tak 3 deci, potom pauza, pak zase 3 deci, a to celou dobu). Ovšem udivilo mě, že ani po vypití cca 7 l slané vody ze mě nešla úplně čistá voda, naopak byla sytě žlutá, asi jako ten připravený silný heřmánek, a sem tam ještě v tom plaval kousek něčeho hnědého pevného a také bílé vločky jakoby tukové nebo hlenové. Pak už jsem byl tak vyčerpaný (psychicky), že jsem už vypil heřmánek, aniž bych docílil stavu, že voda, která vytéká, je stejně čistá jako co piju. Chystám se ŠP zopakovat cca za 14 dní a pak zřejmě i očistu jater.
Můj zdravotní stav je takový: 30 let, výška 183 cm, váha 64 kg. Podle BMI prý ještě v normálu, ale jsem prostě chudý jak student, ikdyž mi třeba nevadí celý den pracovat v lese nebo pochodovat po horách. Jídlo mi chutná, jsem schopen sníst všechno a sním toho hodně, ale nepřiberu ani gram. V 18 letech jsem měl o 6-7 kg více, což bych chtěl zpět nabrat. Jeden léčitel mi řekl, že si mám dát bezlepkovou (prý můžu špaldu a žito) a bezcukrovou a bezmléčnou dietu, což se jakštakš snažím (už asi půl roku) ale bez nějakého viditelného úspěchu. Trápí mě ale trvale ledové ruce (ikdyž sportuji a potím se, ruce stále ledové a to i v létě). Dost často velká únava, chuť na sladké byla velká, ale už jsem ji psychicky odboural. Trochu zadní rýma (dříve 3x do roka angína a celé mládí jsem se cpal ATB než to vyřešily homeopatika). Občas (ještě před ŠP) mě píchá ve střevech, a mívám velmi smradlavé větry a stolice jak kdy, někdy to jde hladce (když beru psylium), jindy hrozně mazlavá, břicho mám občas po jídle nafouknuté jak balón. Jinak dech zkažený nemám. Občas mě dost svědí v oku a v uchu a i v nose, občas i v řitním otvoru. Taky po psychické stránce to není zcela ok: jsem spíš málomluvný a ikdyž se vede diskuze, jsem spíš apatický a nerad diskutuju, ikdyž bych měl co říct, prostě jako bych byl líný mluvit a to pak mluvím hrozně zahuhlaně. Také postupně sleduju, že ztrácím zájem o sex. Mám podezření na kandidu, i plivancový test byl s "cancourkama" - ikdyž to byl spíš velký chuchvalec na hladině, který držel pohromadě a teprve po zatřepání bylo vidět, že je složený z jednotlivých vláken.
Chci se Vás, pane Jardo zeptat, co si o tom myslíte, co byste doporučil, jakým směrem se teď stravoavt (dost mě oslovila kniha Fit pro život - hlavně se nepřežírat), co mám dělat následující dny po ŠP? Nejvíce mě teda trápí ta nízká váha a ledové ruce. Či je to složitější a je to spíš na osobní konzultaci? Děkuji moc, Tom
|