Jarda píše:
To je dobrá zpráva pro pochybovače, zrovna dnes jsem četl dobře napsaný článek, kde se plivalo na MMS a musím říci, že se opravdu snaží lidem v tom nadělat zmatek. MMS vám ovšem díru rozhodně nezadělá, čili zde asi zubař bude nutný, nebo u malého kazu můžete vyzkoušet kostival a velké dávky hořčíku, ale jde o dlouhodobý proces regenerace zubu.
Můžu klidně dodat, že asi v 18 letech jsem měl paradentozu a měl jsem dle "mudrců" přijít minimálně o 10 zubů a právě jsem se dostal k MMS!!Konstatuji, že ze začátku jsem moc důvěřivý k MMS nebyl, ale jak se mi začaly hojit dásně, hojít různé výrustky v puse, mizet zubní kámen, který dokonalé zmizel musím poděkovat a už jsem i poděkoval Jimu Humblovi za jeho vynález, kt. u mě funguje na 100% a to nejenom u zubů, ale i u jiných před tím různých onemocnění. Nejlepší na tom je, že mám všechny zuby v puse a pro "mudrce" to bylo neuvěřitelné!! Doporučoval jsem ho i ostaním známým, kamáradům - ze začátku na mě koukali jako na blázna, ale jak vyzkoušeli jeden za druhým přišli mi děkovat, že jsem je nato upozornil a samozřejmě nikdo nevěřil jak je to jednoduché a hlavně, že to funguje!!!
Přes to pade Jardo ještě jeden dotaz. Nesnáším zubaře, kt. jsou idioti a budou mi chtít do té díry v zubu dát "jedovatou" plombu a já ji nechci. Nemáte Vy na to nějáký fígl? Mě ten zub nebolí akorát se mi tam dostává jídlo!A vím že mě bolet nebude, protože vlastním MMS děkuji a moc si Vážím Vašich stránek a názorů, kt. mi dokonalé otevřely oči a souvisloti-nejenom mě, ale i ostatním, které jsem je doporučil.
Škoda, že jsem MMS neznal za mých mladých let, protože dnes vím, že bych měl všechny zuby v pořádku bez plomb
Velké uznání a ještě jednou díky Jardo - hodně štěstí Vám i Vaším blízkým