Obžerství je schopnost žrát a žrát a žrát, cokoliv, kdykoliv, kdekoliv a jakkoliv, hlavně pak toho, čeho by si člověk měl dopřát jenom o hodech.
(tolik praví klasik Slavek Krepelka)
VYROVNANY NAZOR pany Jardy(uvedeny v jinem vlakne):
"Na svátky a významné dny, jako je svatba, nebo narozeniny,[u:2io2z2wd] se neovládejte a klidně se "přežerte", až Vám z toho bude blbě. To naši předkové také dělali a na to je organizmus člověka postaven. Jednorázová extrémní zátěž nijak nevadí, ale takové to trvalé ochutnávání, je bezkonkurenčně nejhorší. Já dodržuji svoje zásady tak 350 dní v roce a zbylých 15 dní se nezřízeně "přežírám" a na nic se neohlížím.[/u:2io2z2wd] Pokud se totiž budete na nějaké svatbě domáhat krouhaného zelí, tak tam budete za magora a excentrika, to se zase raději nacpu čímkoliv relativně špatným a druhý den vyčistím trubky šankaprakšalánou, vše je zase v pohodě a jede se v zajetých kolejích."
"Pokud čekáme z nějakého společenského důvodu přejídání nevhodným jídlem, je velice vhodné podpořit organizmus větší dodávkou enzymů, které pomohou hlavně játrům a slinivce v jejich náročné práci. Díky enzymům z papáje, ananasu a červeného vína, tak máme mnohem snadnější trávení těžkého jídla, která by nám jinak mohlo působit nějaké zdravotní potíže...
Naposledy upravil Anonymous dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 65535 |
2io2z2wd |